ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Η ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ-ΘΕΟΧΑΡΗ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ

Θεοχάρης και Αποστολάκης στηρίζονται από τον Γιώργο Δώνη, την ώρα που στο Κορωπί έχει επικρατήσει η σωστή νοοτροπία στο θέμα της σκληρής δουλειάς για τους νέους της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Η πίστη σε Αποστολάκη-Θεοχάρη και η σωστή νοοτροπία

Δύο παίκτες από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού έκαναν προχθές την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση και ήταν και οι δύο εξαιρετικοί. Ο Θεοχάρης στο κέντρο της άμυνας, έβγαζε ηρεμία στις επεμβάσεις του και θύμιζε έμπειρο παίκτη, που παίζει χρόνια στην ομάδα. Ο Αποστολάκης στο δεύτερο ημίχρονο έκανε κτήμα του την δεξιά πλευρά θύμισε σε κάποια ξεπετάγματά του και στις σέντρες του τον πατέρα του Στράτο.

Όπως αναφέρει η «ΠΡΑΣΙΝΗ», ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του ασχολήθηκαν πολύ με τους δύο νεαρούς κατά την καλοκαιρινή προετοιμασία. Τον Θεοχάρη τον χρησιμοποίησε πολλές φορές κεντρικό στόπερ στην τριάδα και πλέον την έχει μάθει την θέση, αφού είχε εξαιρετική απόδοση και στο φιλικό με τον Ατρόμητο, αλλά και στο ματς με τον Παναιτωλικό. Πλέον ο Θεοχάρης, όταν η ομάδα παίζει με τρεις πίσω θα είναι βασικός υποψήφιος για την θέση του κεντρικού στόπερ. Ο Κώστας Αποστολάκης, που ανέβηκε στην πρώτη ομάδα πέρυσι με απόφαση του Ουζουνίδη, έπαιζε η δεξί χαφ ή δεξιός κεντρικός μέσος.

Ο Δώνης το καλοκαίρι δούλεψε μαζί του στην θέση του δεξιού μπακ-χαφ, όταν η ομάδα παίζει με τρεις πίσω και το δεύτερο ημίχρονο που έκανε στο Αγρίνιο δείχνει την βελτίωσή του. Το καλό για αυτά τα παιδιά είναι η σωστή διαχείριση, που γίνεται από Νταμπίζα, Δώνη, όσον αφορά το θέμα νοοτροπίας. Χαμηλά το κεφάλι και πολλή δουλειά. Ο νεαρός Αποστολάκης έχει και τον πατέρα του, που επίσης του μιλάει για να μπορέσει βήμα-βήμα και με ταπεινότητα, να κάνει το μεγάλο άλμα της καθιέρωσης στην ομάδα, που βρίσκεται από τα 15 του, όταν ήρθε από την Νίκη Αλίμου.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου