«ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΥΓΕΙΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ»

Ο Γιάννης Πετράκης χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ως μια ομάδα που βγάζει υγεία.

«Βγάζει πολύ υγεία ο Παναθηναϊκός»

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα είπε για τους «πράσινους»: «Και οι ίδιοι στον Παναθηναϊκό δεν περίμεναν αυτό το αποτέλεσμα. Βγάζει πολύ υγεία, φαίνεται ότι δουλεύει πολύ καλά. Έχει τακτικά πράγματα στο παιχνίδι του. Ίσως έχει δόση τύχης αλλά παρουσιάζει καλή εικόνα».

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Πετράκης είπε…

«Παίζαμε με μία ομάδα που είχε ενέργεια, καλή ψυχολογία και σχέδιο στο παιχνίδι. Έκανε δύσκολη την δουλειά μας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε θετικά και αρνητικά. Προηγηθήκαμε, περιορίσαμε τον αντίπαλο, δεν ήταν επικίνδυνος παρά την κατοχή. Δεχτήκαμε ένα γκολ στο τέλος του ημιχρόνου ενώ είχαμε πολλούς παίκτες στην περιοχή. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία. Δεχτήκαμε και δεύτερο πανομοιότυπο γκολ. Στο τελευταίο 25λεπτο πήραμε μέτρα στο γήπεδο αλλά δεν έφτανε αυτό. Όταν είχαμε την μπάλα στα πόδια δεν την κρατούσαμε, δεν μας ταιριάζει το παθητικό παιχνίδι. Πρέπει να το βελτιώσουμε».

Επίσης, για την παρουσία στην Αθήνα και τις αλλαγές, ανέφερε: «Δεν επηρεαστήκαμε από την παρουσία μας στην Αθήνα. Υπηρετήσαμε το μισό κομμάτι, θα μπορούσαμε καλύτερα στην άμυνα. Είμαστε σε καλό δρόμο, η δυσκολία ήταν μεγάλη στα πρώτα παιχνίδια. Δεν είχα όλους τους παίκτες και δεν παίζαμε με την αξία μας. Βελτιωθήκαμε στην συνέχεια και σήμερα ήταν καλή η εικόνα μας. Πιστεύω στην ομάδα μας, υπέρ μας ο χρόνος. Είναι η στιγμή που αντιλαμβάνεσαι τις αλλαγές, ίσως το πληρώσεις. Το χειριστήκαμε καλά το παιχνίδι, δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Ιουλίου