ΚΑΜΠΕΤΣΗΣ: «ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΑΕΡΑ»

Ο νεαρός φορ του Παναθηναϊκού μίλησε για το κίνητρο που έχει έτσι  ώστε να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά, αλλά και για τη συγκέντρωση που υπάρχει στην ομάδα.

Καμπετσής: «Δεν θα πάρουν τα μυαλά μας αέρα»

Στη «Live Sport» μίλησε ο Αργύρης Καμπετσής ο οποίος υποστήριξε πως το πρώτο του γκολ του δίνει ακόμα περισσότερο κίνητρο για να δώσει ακόμα περισσότερα στον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός στράικερ είπε, ωστόσο, πως παρά το καλό ξεκίνημα οι «πράσινοι» πατάνε στη… γη και δεν θα πάρουν τα μυαλά τους αέρα.

«Είναι σημαντικό γεγονός για μένα γιατί είναι μια επιβράβευση και μου δίνει κίνητρο να δουλέψω περισσότερο ώστε να πετύχω κι άλλα γκολ και να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό. Γιατί αυτός είναι ο απώτερος στόχος για έναν παίκτη, να βοηθάει την ομάδα του», σχολίασε και πρόσθεσε αναφορικά με το αν υπάρχει κίνδυνος να πάρουν τα μυαλά τους αέρα:

«Θα προσπαθήσουμε να μη συμβεί κάτι τέτοιο. Το νικηφόρο σερί έχει ανεβάσει τη ψυχολογία μας, πιστεύω ότι έχουμε ικανοποιήσει τον κόσμο και τον πείθουμε σιγά σιγά να έρθει κοντά μας πιο μαζικά... Δεν φοβάμαι ότι θα πάρουν τα μυαλά μας αέρα, γιατί έχουμε και τους κατάλληλους ανθρώπους να μας βοηθήσουν».

Τέλος, για όσα λένε στους παίκτες Δώνης και Νταμπίζας σχολίασε: «Ότι δεν έχουμε πετύχει τίποτα και είμαστε ακόμα στην αρχή. Με τις τέσσερις νίκες δεν έχουμε κερδίσει κάτι και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Να μείνουμε προσγειωμένοι, να δουλεύουμε σκληρά και να γινόμαστε καλύτεροι. Μόνο έτσι θα πετύχουμε».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 19 Ιουνίου