ΚΑΜΠΕΤΣΗΣ: «Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ»

Ο Αργύρης Καμπέτσης έδωσε συνέντευξη στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» και μίλησε για το «4 στα 4» του Παναθηναϊκού, το μυστικό της επιτυχίας αυτής της ομάδας, για τη σφραγίδα του Γιώργου Δώνη, αλλά και για το μήνυμα που στέλνει η νέα γενιά του «τριφυλλιού» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Καμπετσής: «Ο προπονητής μας δίνει κίνητρο»

Φόρεσε τη φανέλα του βασικού για πρώτη φορά και βρήκε δίχτυα δημιουργώντας φανταστική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ μαζί με τους υπόλοιπους δέκα… πιτσιρικάδες!
Ο Αργύρης Καμπετσής, ο 19χρονος φορ, κλείνει τα αυτιά σου σε όλα, χαμηλώνει το κεφάλι και ακούει μόνο τις οδηγίες του προπονητή του αφού δεν επαναπαύεται με ένα γκολ.

Πριν βρεθεί να φοράει τα χρώματα του Παναθηναϊκού, πέρασε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, στη συνέχεια βρέθηκε στη Ντόρντμουντ όπου με τη φανέλα του γερμανικού συλλόγου του δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστεί στο Youth League.

Ο Αργύρης Καμπέτσης μιλάει στην Πράσινη για το «4 στα 4» του Παναθηναϊκού, το μυστικό της επιτυχίας αυτής της ομάδας, για τη σφραγίδα του Γιώργου Δώνη αλλά και για το μήνυμα που στέλνει η νέα γενιά του «τριφυλλιού» στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Διαβάστε τη συνέντευξή που έδωσε στη Μαρία Γιώτα Μαστορέλη στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου