ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ!

Μετά το ζήτημα που προέκυψε με τα ματς του Κυπέλλου, αποφασίστηκε η αλλαγή ημέρας της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός… και όχι μόνο!

Παναθηναϊκός: Αλλαγή στο ματς Κυπέλλου, 2 Οκτωβρίου στο Αγρίνιο!

Η ΕΠΟ είχε ορίσει τους αγώνες Κυπέλλου, της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων, για αυτή την εβδομάδα. Παρόλα αυτά υπήρχε πρόβλημα με την απόσταση που είχαν αυτά τα ματς από τα παιχνίδια πρωταθλήματος, αφού δεν υπήρχε σε αρκετές περιπτώσεις το προβλεπόμενο 48ωρο από τον ΚΑΠ ανάμεσα σε δυο αγώνες για μια ομάδα.

Το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα, ήταν αυτό του Παναθηναϊκού που καλούταν να παίξει την Πέμπτη στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και το Σάββατο στην Τρίπολη με τον Αστέρα, χωρίς να έχουν συμπληρωθεί οι 48 ώρες που προβλέπονται από τον ΚΑΠ. Αντίστοιχα προβλήματα υπήρξαν και με άλλες ομάδες, με αποτέλεσμα η επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ να συνεδριάσει έκτακτα τη Δευτέρα και να αποφασίσει την αλλαγή σε ημέρες και ώρες των αγώνων Πανιώνιος – Λάρισα και Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός, ενώ αναβλήθηκε ο αγώνας ΑΕΚ – Λαμία και θα ανακοινωθεί με νέα ανακοίνωση το πότε θα διεξαχθεί!

Αυτό που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό σε κάθε περίπτωση, είναι πως θα παίξει στο Αγρίνιο στις 2 Οκτωβρίου στις 17:30, κόντρα στον Παναιτωλικό, για την πρεμιέρα του στο Κύπελλο Ελλάδας τη φετινή σεζόν.

Η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Διοργανώσεων πήρε τις ακόλουθες αποφάσεις σχετικά με τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής τριών αγώνων της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος 2018-19.

1. Κατόπιν αιτήματος της ομάδος ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 για την αναβολή του αγώνα της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος ΑΕΚ – ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 που έχει ορισθεί για την Τετάρτη 26/9/2018, η Επιτροπή Διοργανώσεων έκανε δεκτό το ανωτέρω αίτημα, η δε ημερομηνία τέλεσης του αγώνα θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.

2. Αλλαγή ημερομηνίας και ώρας στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής Πανιώνιος-Λάρισα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 03/10/2018 και ώρα 17:30 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

3. Αλλαγή ημερομηνίας και ώρας στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής Παναιτωλικός- Παναθηναϊκός. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 02/10/2018 και ώρα 17:30 στο γήπεδο του Παναιτωλικού».

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 26 Ιουνίου