ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «ΑΝΟΙΞΕ» ΑΜΚ ΤΕΤΡΑΜΗΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Απόντος εκπροσώπου του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ ολοκληρώθηκε πριν λίγο η Γ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπου προκηρύχθηκε ΑΜΚ 10 εκατ. ευρώ διάρκειας τεσσάρων μηνών.

Παναθηναϊκός: «Άνοιξε» ΑΜΚ τετράμηνης διάρκειας

Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δίχως παρουσία εκπροσώπου του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, όπου «άνοιξε» και τυπικά η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ. Η μόνη διαφοροποίηση από αυτά που ξέραμε είναι ότι αυτή θα έχει διάρκεια τεσσάρων μηνών και όχι τριών, όπως λεγόταν τις προηγούμενες μέρες.

Η καθυστέρηση της συμφωνίας μεταξύ Αλαφούζου και Παϊρόζ έφερε τις σχετικές ερωτήσεις των παρευρισκόμενων προς τον Βασίλη Κωνσταντίνου (εκπρόσωπος Αλαφούζου), ο οποίος από την πλευρά του ξεκαθάρισε πως η ομάδα δεν θα περάσει τα περσινά στον οικονομικό τομέα.

Εκτός από την αλλαγή της χρονικής διάρκειας, δεν υπήρξαν άλλες εξελίξεις, αφού η απουσία του Ταϊλανδού δεν μπορούσε να προχωρήσει τις διαδικασίες (αλλαγή Δ.Σ.). Πλέον το μόνο που απομένει είναι να κάνουν την εμφάνισή τους τα χρήματα, ώστε να πειστεί ο κόσμος, ο οποίος δικαίως έχει απορίες και επιφυλάξεις περί του θέματος. Να σημειωθεί πως αυτά μπορούν να μπουν οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο τρέχον τετράμηνο και όταν συμπληρωθεί το ποσό, θα κλείσει και η ΑΜΚ.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 19 Ιουνίου