ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗ Γ.Σ. Ο ΠΑΪΡΟΖ

Χωρίς εκπροσώπηση στην αυριανή Γενική Συνέλευση ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, όπου ανοίγει η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου για να μπει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Χωρίς εκπρόσωπο στη Γ.Σ. ο Παϊρόζ

Αύριο θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με σκοπό να ενεργοποιηθεί η φωτογραφική Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, μέσω της οποίας ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ θα πρέπει να βάλει 10 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του συλλόγου. Βέβαια όπως φαίνεται ο Ταϊλανδός δεν θα δώσει το παρών στη Συνέλευση ούτε μέσω εκπροσώπου του.

Ο λόγος είναι ότι ακόμη δεν υπάρχει οριστική συμφωνία με την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου, ωστόσο όπως προκύπτει από το περιβάλλον τους αυτή αναμένεται τις επόμενες ημέρες, καθώς το θέμα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Πλέον όλοι περιμένουμε να μπουν τα πρώτα χρήματα του Ταϊλανδού, ώστε να καλύψει κάποιο μέρος της τρέχουσας ΑΜΚ. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό μπορεί να συμβεί εντός της προσεχούς εβδομάδας, βάζοντας 2-3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ολόκληρο το ποσό θα καλυφθεί σε βάθος τριμήνου.

Η μετάφραση όλων των παραπάνω είναι πως στην αυριανή Γενική Συνέλευση ουσιαστικά δεν θα υπάρξουν εξελίξεις, αφού εκπρόσωπος του Παϊρόζ δεν θα υπάρχει, με τις εξελίξεις να παίρνουν για ακόμη μία φορά αναβολή. Το βασικό ζητούμενο πλέον είναι να επέλθει η οριστική συμφωνία με τον Αλαφούζο και φυσικά να κάνουν την εμφάνισή τους τα χρήματα του Ταϊλανδού…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 19 Ιουνίου