ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΠΑΪΡΟΖ

«Έρχεται και τη Δευτέρα βάζει τα πρώτα λεφτά μέσω της ΑΜΚ ύψους 10 εκατ. ευρώ», λένε συνεργάτες του Πιεμπονγκσάντ, ο οποίος θα μιλήσει και με στελέχη για θέση στο νέο Δ.Σ.

Παναθηναϊκός: Βάζει τα πρώτα χρήματα ο Παϊρόζ

Τόσο από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου, όσο και από την πλευρά του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ θεωρείται ότι το deal είναι τελειωμένο. Και όπως λέγεται θα αποδειχθεί την ερχόμενη Παρασκευή, όταν και θα ανοίξει η ΑΜΚ, ενώ θα γίνουν γνωστές και οι προθέσεις του Ταϊλανδού για την κάλυψη της αύξησης.

Όπως αναφέρει η «ΠΡΑΣΙΝΗ», πληροφορίες από το περιβάλλον του αναφέρουν, ότι τα πρώτα χρήματα θα τα βάλει την ερχόμενη εβδομάδα και ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο θα επικυρώσει την είσοδό του στην ΠΑΕ. Μπορεί να είναι ένα μέρος από το συνολικό ποσό, το οποίο πρέπει να καλυφθεί το επόμενο τρίμηνο.

Οσον αφορά το νέο Δ.Σ ο Παϊρόζ και ο γιος του θα έχουν επαφές με στελέχη, που τα προορίζουν για συγκεκριμένες θέσεις. Ο Σταύρος Λεκκάκος θεωρείται φαβορί για τη θέση του προέδρου, ενώ ο Ταϊλανδός θέλει και τον Σοφοκλή Πιλάβιο να έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Δεν είναι καθόλου βέβαιο, όμως, ότι θα αλλάξει άμεσα όλο το Δ.Σ.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 17 Ιουνίου