ΜΑΚΕΝΤΑ: «ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ»

Ο Ιταλός επιθετικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην πρόκληση που ανοίγεται στην καριέρα του με την έλευση του στο «τριφύλλι»

Μακέντα: «Μεγάλη πρόκληση ο Παναθηναϊκός»

Πιο συγκεκριμένα ο Φεντερίκο Μακέντα μίλησε στην γερμανική ιστοσελίδα «11freunde.de» όπου και εξήγησε πως προέκυψε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον ίδιο.

«Ο Παναθηναϊκός έδειξε άμεσο ενδιαφέρον για εμένα. Μάλιστα ο ίδιος μίλησα με τον διευθυντή ποδοσφαίρου τους και καταλήξαμε σε συμφωνία. Για εμένα ο Παναθηναϊκός είναι μια συναρπαστική πρόκληση δίνοντας μου πολλά νέα κίνητρα. Είναι ένα μεγάλο σωματείο και εκτιμώ πολύ τόσο την ομάδα όσο και τους φιλάθλους της» είπε αρχικά ο Ιταλός επιθετικός του «τριφυλλιού» για να προσθέσει:

«Νομίζω ότι έχω την τέλεια ωριμότητα για την καριέρα μου τώρα. Παίρνω τα πράγματα πιο ήρεμα και δίνω περισσότερη προσοχή στο σώμα μου και θέλω πάντα να είμαι 100% έτοιμος. Τώρα θέλω να κάνω μια καλή σεζόν με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια να επιστρέψω στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο - με αυτή την ομάδα ή με κάτι άλλο. Ξέρω τι άλλο μπορώ να δώσω σε αυτό το άθλημα γιατί βλέπω καθημερινά πώς προπονούμαι. Νομίζω ότι είναι απλώς θέμα χρόνου και τύχης».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 18 Αυγούστου