«ΗΘΕΛΕ ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΜΑΓΕΨΕ Η ΠΑΙΑΝΙΑ»

Το όνειρο του ζει στον Παναθηναϊκό ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

«Ήθελε Χατζηγιοβάνη ο Ολυμπιακός, όμως τον μάγεψε η Παιανία»

Αυτό τόνισε κι ο πρώτος του προπονητής στην Ακαδημία «Οδυσσέας Ελύτης Μυτιλήνης», Παράσχος Λάσκαρης, ο οποίος αποκάλυψε ότι τον παίκτη ήθελε κι ο Ολυμπιακός. Διαβάστε ένα απόσπασμα απ' όσα είπε στην εφημερίδα LiveSport...

Για το πώς πήγε στον Παναθηναϊκό: «Τον είδαν στον Άγιο Κοσμά οι Αλεξόπουλος και Μάρκου σε αγώνα πρωταθλήματος των Μικτών ομάδων των Ενώσεων όπου αν και έως το 88΄είχαμε προβάδισμα 1-0 χάσαμε 2-1 από την Αθήνα. Ήρθαν μετά από το ξενοδοχείο και ζήτησαν να τον πάρουν για πέντε μέρες σε δοκιμαστικά στη Παιανία. Επικοινώνησα με την ΕΠΣ Μυτιλήνης και τους γονείς του, συναίνεσαν όλοι, τον έβαλα σε ένα ταξί, τον πήγα στην Παιανία και έτσι ξεκίνησαν όλα». 

Για το αν τον ήθελαν και άλλες μεγάλες ομάδες: «Ο Ολυμπιακός τον ήθελε και προσπάθησε πολύ να τον πάρει. Όμως ο Τάσος γύρισε μαγεμένος από την Παιανία. Του άρεσε πολύ ο τρόπος προσέγγισης και η υποδοχή που του έγινε. Ένιωσε πολύ σημαντικός και ήταν ενθουσιασμένος και από την αντιμετώπιση που είχε από την ψυχολόγο του Παναθηναϊκού. Προτίμησε τον Παναθηναϊκό και όπως μου λέει ποτέ δεν το μετάνιωσε παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες της ομάδας στη πορεία. Είναι ευτυχισμένος».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 19 Ιουνίου