ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΚΑΒΑΛΑ ΣΤ’ ΑΛΟΓΟ!

Η Λάρισα το επόμενο εμπόδιο για τον Παναθηναϊκό που θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και με τον ίδιο ενθουσιασμό (6:15μ.μ. LiveChat Leoforos.gr/Novasports 2).

Παναθηναϊκός: Καβάλα στ’ άλογο!

Το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο Πρωτάθλημα, εντυπωσιακό. Όχι επειδή νίκησε εκτός έδρας την Ξάνθη και εντός την Λαμία. Άλλωστε οι «πράσινοι» τέτοια ματς επιβάλλεται να τα παίρνουν, ακόμη και στην τωρινή κατάστασή τους (οικονομικά, μπάτζετ, ρόστερ, διοικητικά).

Ο βασικός λόγος είναι η σαφώς ανώτερη αγωνιστική εικόνα απ’ αυτή που οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) περίμεναν. Το «τριφύλλι»… πατάει γερά στα πόδια του και δείχνει να έχει ελπίδα, παρότι η ιδιοκτησία και η διοίκηση φρόντισαν για το αντίθετο με την πολιτική και τις κινήσεις τους.

Το -6 είναι ήδη παρελθόν, ακόμη και στην ισοβαθμία οι «πράσινοι» έχουν βάλει αρκετές ομάδες από κάτω στην βαθμολογία και πλέον το… κοντέρ θα «γράφει». Κάθε πόντος, κάθε νίκη, κάθε θετικό αποτέλεσμα, θα γίνεται λόγος για επιπλέον αυτοπεποίθηση, για επιπλέον πίστη προς την ομάδα απ’ τον κόσμο και ασφαλώς για αγωνιστικό ενθουσιασμό. Επόμενος… σταθμός του «πράσινου» ταξιδιού, η Λάρισα.

Διαβάστε περισσότερα στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 24 Ιουνίου