«ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Ο ΠΑΪΡΟΖ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Βέλγιο, ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ θέλει να πουλήσει τις μετοχές της Μουσκρόν για να βάλει άμεσα χρήματα στον Παναθηναϊκό.

«Πουλάει τις μετοχές της Μουσκρόν για να βάλει χρήματα στον Παναθηναϊκό ο Παϊρόζ»

Όπως αναφέρει η βελγική ιστοσελίδα, «Het Laatste Nieuws», ο Ταϊλανδός θέλει να παραχωρήσει τις μισές μετοχές της Μουσκρόν που έχει στην κατοχή του, ώστε να βάλει άμεσα χρήματα στο Παναθηναϊκό, με σκοπό να ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία της ΠΑΕ.

Βέβαια το πρόβλημα σε αυτό το σενάριο είναι το κακό ξεκίνημα της σεζόν που έχει κάνει η βελγική ομάδα στο πρωτάθλημα, το οποίο τη θέτει εκ των φαβορί για υποβιβασμό. Όπως καταλαβαίνεται ένας σύλλογος που είναι στα πρόθυρα της δεύτερης κατηγορίας δεν είναι και το πιο επικερδές πρότζεκτ για κάποιον ενδιαφερόμενο επιχειρηματία.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Παϊρόζ θέλει να πουλήσει τις μετοχές του, ώστε να βάλει μέχρι το τέλος του μήνα τα χρήματα στον Παναθηναϊκό. Να θυμίσουμε πως στις 21 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ, όπου πρέπει να κάνουν την εμφάνισή τους τα 10 εκατομμύρια του Ταϊλανδού.

Μάλιστα τονίζεται πως υπάρχει περίπτωση οι μετοχές να δοθούν σε τιμή χαμηλότερη της αξίας τους, προκειμένου να τα χρήματα να φτάσουν άμεσα στην πλευρά του Πιεμπονγκσάντ. Τέλος στη Μουσκρόν δεν ανησυχούν, καθώς πιστεύουν πως τα απαιτούμενα έσοδα για να βγει η χρονιά θα έρθουν από εξωγενείς παράγοντες.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Απριλίου