ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΘΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Ο ΛΕΚΚΑΚΟΣ (AUDIO)

Ο Σταύρος Λεκκάκος δεν είναι αρνητικός στο να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αρκεί να τηρηθούν ορισμένες βασικές προϋποθέσεις.

Παναθηναϊκός: Θετικός για την προεδρία αλλά με προϋποθέσεις ο Λεκκάκος (audio)

Παρά την αρχική του διάψευση πριν από 15 ημέρες, τα δεδομένα φαίνεται ότι έχουν διαφοροποιηθεί μετά την προσέγγιση που έγινε από την πλευρά του Παϊρόζ Πιεμπονγκσαντ. 

Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχουν ανοικτές συζητήσεις και τα πάντα θα πρέπει να θεωρούνται ανοικτά, ωστόσο για να αποδεχθεί τη συγκεκριμένη θέση ο πρώην πρόεδρος της Marfin έθεσε τρεις βασικές προϋποθέσεις.

Συγκεκριμένα, αυτές είναι...

Α) Να ολοκληρωθεί η διαδικασία απόκτησης των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και να είναι ξεκάθαρο ότι ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας θα κινεί τα νήματα στο σύλλογο.

Β) Να υπάρξει πλήρης ομαλότητα στις πληρωμές όλου του προσωπικού και γενικώς σε ό,τι έχει να κάνει με τον οικονομικό τομέα, καθώς επίσης και η άμεση διευθέτηση των υφιστάμενων χρεών να αποτελούν προτεραιότητα του συλλόγου.

Γ) Να υπάρξει σαφές πλάνο που θα του παρουσιαστεί λεπτομερώς για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και δη το προσεχές διάστημα που σχετίζεται με τη φετινή σεζόν.

Ακούστε όσα μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το θέμα...

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Απριλίου