ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ: «ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ»

Ο προπονητής της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τους νεαρούς παίκτες του «τριφυλλιού».

Φραντζέσκος: «Κάποια παιδιά θα μπορούσαν να έχουν παίξει από πέρσι»

«Πιστεύω ότι χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας σε κάποια σημεία του παιχνιδιού και ήρθε αυτή η ήττα. Δεν ήμασταν κακοί. Όσοι κάνουν κριτική πρέπει να… βγάλουν δίπλωμα προπονητών και να γίνουν αυτοί προπονητές. Κριτική γίνονταν και στον Ρεχάγκελ και… πήρε το EURO. Αυτός αναλαμβάνει την ευθύνη και αυτός καθοδηγεί την ομάδα. Λένε πολλοί γιατί δε χρησιμοποίησε το Λάζαρο… Νομίζω ότι ο Λάζαρος δε βοήθησε πολύ χθες, παρά το γεγονός ότι είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής», ανέφερε αρχικά στον «Fair Play FM 96,1» για τη χθεσινή ήττα της Εθνικής.

Για τον Παναθηναϊκό: «Έκανε τρομερό ξεκίνημα ο Παναθηναϊκός. Ο Δώνης κάνει μία πολύ καλή δουλειά και ξέρει πώς να πετύχει αυτό που θέλει. Πολλοί από τους παίκτες είναι παιδιά που πολλά χρόνια δουλεύω μαζί τους, θα μπορούσαν και πέρσι να πάρουν κάποια παιχνίδια στα πόδια τους. Ο Εμμανουηλίδης είναι γεννημένος το 2000. Τους περισσότερους τους πήραμε από άλλες ακαδημίες. Το θέμα είναι να καλυτερεύσουμε όσο μπορούμε περισσότερο αυτά τα παιδιά».

Για το αν έχει κάποια ομάδα προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Θα έλεγα ναι, αλλά τώρα δεν μπορώ να το πω, γιατί τώρα υπάρχουν και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Επειδή δεν είμαστε έτοιμοι να κάνουμε διάκριση και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα, θα είναι επιτυχημένη αυτή που θα κάνει τις λιγότερες γκέλες».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Απριλίου