ΑΠΟΘΕΩΣΕ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟ Ο ΡΕΙΣ

Ο Νούνο Ρέις μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμου και την παρουσία του στη βασική ενδεκάδα της Μπενφίκα.

Αποθέωσε Βλαχοδήμο ο Ρέις

Ο Πορτογάλος αμυντικός μέσος υπήρξε συμπαίκτης με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στον Παναθηναϊκό και με δηλώσεις του στην «A Bola» τον αποθέωσε, λέγοντας πως δεν του προξενεί εντύπωση το ότι είναι βασικός τους «αετούς».

«Για εμένα δεν ήταν έκπληξη ο Βλαχοδήμος να είναι βασικός στην Μπενφίκα. Εκείνη την εποχή που βρεθήκαμε στον Παναθηναϊκό, δεν είχε αρχίσει να παίζει από την αρχή, αλλά ήταν ήδη ένα παράδειγμα επαγγελματισμού.

Ήταν πάντα ακριβής, πάντα έτοιμος να δουλέψει και όταν συναντάς τέτοιους παίκτες  είναι ξεκάθαρο ότι αργά ή γρήγορα θα φτάσει η επιβράβευση. Ήταν ο νεότερος τερματοφύλακας και έτσι είχε λιγότερες ευκαιρίες, αλλά πάντα έδειχνε μεγάλη προθυμία να εργαστεί και όταν άρχισε να έχει ευκαιρίες σύντομα έδειξε τι μπορεί να κάνει.

Είναι από εκείνους τους τερματοφύλακες που σώζουν παιχνίδια. Είναι πολύ ποιοτικός, εξαιρετικός παίζοντας με τα πόδια, το οποίο στο σημερινό ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντικό. Είναι πολύ καλός, εξελίσσεται και για μια άμυνα είναι πάντα καλό να έχει πίσω της έναν τέτοιο παίκτη. Αλλά νομίζω ότι η μεγαλύτερη αρετή του είναι η τεράστια θέληση να μάθει. Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένος, θέλει περισσότερα», ήταν τα λόγια του.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Απριλίου