ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ: «ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ»

Ο Ματίας Γιόχανσον δήλωσε πως θέλει να γίνει ένας από τους ηγέτες του Παναθηναϊκού, ενώ τόνισε πως η ομάδα χρειαζόταν τον Μακέντα.

Γιόχανσον: «Να γίνω ένας από τους ηγέτες της ομάδας»

«Είναι σημαντικό που πετύχαμε γρήγορα τον πρώτο, μικρό, στόχο που είχαμε θέσει, δηλαδή να σβήσουμε την ποινή των 6 βαθμών. Από εδώ και πέρα αρχίζουμε να μετράμε μόνο προς τα πάνω…», ανέφερε αρχικά στο «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» και συνέχισε, λέγοντας:

«Ο προπονητής ήρθε στην ομάδα με ένα ξεκάθαρο πλάνο. Πως πρέπει να παίξουμε και τι πρέπει να κάνουμε για να πετύχει το πλάνο μέσα στο γήπεδο. Ναι, έχουμε μία νεανική ομάδα, όμως βλέπετε παίκτες σαν τον “Μπούζου” (σ.σ. Μπουζούκη) και τον Τάσο (σ.σ. Χατζηγιοβάνη) που έχουν κάνει πολύ μεγάλα βήματα προς τα εμπρός. Εχουν αποκτήσει εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, εξελίσσονται. Κι αυτοί και τα άλλα νέα παιδιά. Εγώ είμαι πεπεισμένος ότι θα έχουμε μία καλή σεζόν σαν ομάδα».

Για την προσθήκη του Φεντερίκο Μακέντα ανέφερε: «Είναι καλός παίκτης, με σημαντική καριέρα. Εχει ξεκινήσει καλά στις προπονήσεις, μπήκε κατευθείαν στα παιχνίδια κι αυτό είναι καλό. Γενικά δείχνει από την αρχή μεγάλη αποφασιστικότητα, έχει πολύ καλά τελειώματα και είναι σημαντικό που έχουμε μαζί μας έναν τέτοιο παίκτη. Τον χρειαζόμασταν… Θα μας βοηθήσει στην επίθεση, μαζί με τους υπόλοιπους νεαρούς φορ στο να τελειώνουμε τις φάσεις που δημιουργούμε κι εύχομαι να σημειώσει πολλά τέρματα».

Και έκλεισε, λέγοντας πως θέλει να γίνει ένας από τους ηγέτες της ομάδας: «Θέλω να γίνω ένας από τους ηγέτες αυτής της ομάδας. Να κάνω βήματα προς τα εμπρός, να γίνω καλύτερος σαν παίκτης και να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει σταδιακά στην κορυφή».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 25 Ιουνίου