ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ: «ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΒΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ»

Ο Φάνης Τζανδάρης μίλησε για την εικόνα που έχει δείξει ως τώρα ο Παναθηναϊκός στα πρώτα επίσημα ματς της χρονιάς αλλά και το φιλικό με τον Ατρόμητο

Τζανδάρης: «Το σημαντικό που σβήσαμε την ποινή»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζανδάρη;

Πως κρίνεις την απόδοση της ομάδας, με δεδομένο ότι κυρίως παίξατε παίκτες που δεν είχατε χρόνο στο πρωτάθλημα;

"Προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, νομίζω ότι σε ένα βαθμό τα καταφέραμε και ήταν ένα καλό τεστ για όσους δεν έχουμε παίξει πολύ, καθώς και για τα παιδιά της ακαδημίας που ψάχνουν τις εμπειρίες. Προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε τις οδηγίες του προπονητή, πρέπει να συνεχίσουμε γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια και θέλουμε να συνεχίσουμε νίκες".

Εσείς που είστε στην ομάδα, περιμένατε αυτή την εκκίνηση με το 2Χ2;

"Είχαμε πει μεταξύ μας ότι έπρεπε να νικήσουμε και τα δύο παιχνίδια, ώστε να σβήσουμε την ποινή που είχαμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε ανάλογα, έχουμε συνοχή, είμαστε μία οικογένεια και θέλουμε να διευρύνουμε το σερί με τις νίκες".

Την απόδοση την περιμένατε; Γιατί ίσως αυτό ήταν το πιο αξιοσημείωτο.

"Ο προπονητής μας έλεγε να σκεφτόμαστε θετικά, να ψάχνουμε μόνο τη νίκη. Δεν μπορείς να ξέρεις τι θα φέρει το ποδόσφαιρο, αλλά η προσπάθεια μας έφερε την καλή απόδοση".

Ποιος θα είναι ένας ρεαλιστικός στόχος για τον Παναθηναϊκό  τη φετινή σεζόν;

"Να πάμε τον Παναθηναϊκό όσο ψηλότερα γίνεται. Είναι σημαντικό ότι είμαστε πολλοί Έλληνες και υπάρχει οικογενειακό κλίμα, θα μας βοηθήσει ο Μακέντα και θα τον βοηθήσουμε και εμείς και θα πάμε καλά".

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 23 Αυγούστου