ΔΩΝΗΣ: «ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ»

Ο Γιωργος Δώνης έδωσε συνέντευξη και τόνισε πως στην ομάδα κανείς δεν παρασύρεται από τις δύο νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά ούτε και από τις υπερβολές που τις ακολουθούν.

Δώνης: «Δεν παρασυρόμαστε από τις δύο νίκες»

Αναλυτικά όσα είπε στη Real News:

«Δεν υπάρχουν μυστικά και μαγικές συνταγές. Δουλειά, προσπάθεια και καλή πρόθεση μόνο. Από την προετοιμασία κιόλας διαπιστώσαμε πως στα παιδιά κρύβεται ταλέντο και ποιότητα και πάνω στα στοιχεία αυτά, μέρα με τη μέρα, δουλεύουμε συστηματικά. Όλοι τους είναι και καλοί χαρακτήρες, κάτι που ασφαλώς διευκολύνει το έργο μας. Η αλήθεια είναι πως όταν ξεκινήσαμε δεν ξέραμε πώς ακριβώς θα βγει όλο αυτό, ωστόσο ο χρόνος που περνάει μας κάνει όλο και πιο αισιόδοξους».

Για το γεγονός πως δουλεύει με νέους ποδοσφαιριστές: «Το πιο βασικό είναι να κερδίσεις της εμπιστοσύνη τους, ακόμη κι αν είναι να τους στενοχωρήσεις. Να είσαι πάντοτε ειλικρινής μαζί τους, χτίζοντας μια στέρεη σχέση. Έτσι μπορεί να δημιουργηθεί μια καλή ομάδα, μα πάνω απ΄ όλα μια ενωμένη οικογένεια».

Για τους πανηγυρισμούς των μικρών, που τρέχουν στον προπονητή τους μόλις σκοράρουν: «Είναι πολύ ωραίο, πολύ ζεστό το συναίσθημα. Οι πρώτες τους συμμετοχές, οι πρώτες επιτυχίες, τα πρώτα γκολ... Είναι κάτι που σε γεμίζει ευθύνη, σαν να σου εμπιστεύονται το μέλλον τους. Σίγουρα είναι μεγάλη ευθύνη, αλλά χωρίς άγχος, ειδικά όταν ξέρεις πώς πρέπει να κινηθείς και να δουλέψεις για να τους εξελίξεις και να τους βελτιώσεις όλο και περισσότερο».

Για το ξεκίνημα με δύο νίκες: «Στην Ξάνθη το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, είχαμε απέναντι μας έναν αντίπαλο που κατά τα 10/11 ήταν ίδιος με πέρυσι. Θα ακουστεί κλισέ, αλλά προχωράμε βήμα-βήμα. Δεν παρασυρόμαστε από τις δύο νίκες, ούτε από τις υπερβολές που τις συνόδευσαν. Και νομίζω ότι όλοι θα μείνουμε απολύτως συγκεντρωμένοι στο ζητούμενο, που είναι κάθε εβδομάδα να είμαστε και καλύτεροι. Θέλουμε από φέτος, αν μπορούμε, να βάλουμε τις βάσεις για το μέλλον. Νιώθουμε τον κόσμο δίπλα μας και τον ευχαριστούμε θερμά. Από τη στιγμή που οι οπαδοί μας βλέπουν ότι η ομάδα βγάζει υγεία και πάθος, είναι βέβαιο ότι δεν θα μας αφήσουν ποτέ μόνους».

Για τους στόχους: «Δεν υπάρχει λόγος να φορτώνουμε με άγχος τα παιδιά, δεν θα ήταν σωστό. Επιχειρούμε να χτίσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, μέχρι εδώ. Φτάνουν τα λόγια, στο εξής απαιτούνται πράξεις. Δουλεύουμε συνεχώς γι΄ αυτό, περιμένουμε την εξέλιξη της ομάδας και ελπίζουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου