ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΟ. 9

Ο ένατος επιθετικός που… σηκώνει κεφάλι την τελευταία δεκαετία μέσω του Παναθηναϊκού θέλει να γίνει ο Φεντερίκο Μακέντα.

Παναθηναϊκός: Αναγέννηση Νο. 9

Η Ελλάδα δύσκολα αποτελεί προορισμό για παίκτες που είναι στο πικ της καριέρας του. Συνήθως ή πρέπει να είναι στα… τελειώματά τους (ποδοσφαιρικά) ή πρέπει να βρίσκεται η καριέρα τους σε πτώση. Το θέμα είναι να βρίσκεις αυτές τις ευκαιρίες και να τις εκμεταλλεύεσαι. Ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει πως το κάνει με επιτυχία σε αρκετές περιπτώσεις.

Τελευταίο τέτοιο… πρότζεκτ, ο Φεντερίκο Μακέντα. Ένα παιδί στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία, δίχως τραυματισμούς, αλλά με ανάγκη αναγέννησης μιας «βαλτωμένης» καριέρας. Εδώ μπορεί να… σηκώσει ξανά κεφάλι.

Όπως έκαναν άλλοι 8 επιθετικοί στους «πράσινους», μόνο την τελευταία 10ετία! Γεγονός που είτε το εκμεταλλεύτηκαν είτε το… πέταξαν στα σκουπίδια στη συνέχεια. Αλλά σε κάθε περίπτωση, τόσο οι παίκτες όσο κι ο Παναθηναϊκός, βγήκαν κερδισμένοι. Ο Μακέντα, λοιπόν, θέλει να γίνει ο 9ος! Όπως κι ο αριθμός στη φανέλα. Ακολουθώντας το παράδειγμα των οκτώ προηγούμενων…

Διαβάστε αναλυτικά το θέμα του Λευτέρη Μπακολιά στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου