ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΟ. 9

Ο ένατος επιθετικός που… σηκώνει κεφάλι την τελευταία δεκαετία μέσω του Παναθηναϊκού θέλει να γίνει ο Φεντερίκο Μακέντα.

Παναθηναϊκός: Αναγέννηση Νο. 9

Η Ελλάδα δύσκολα αποτελεί προορισμό για παίκτες που είναι στο πικ της καριέρας του. Συνήθως ή πρέπει να είναι στα… τελειώματά τους (ποδοσφαιρικά) ή πρέπει να βρίσκεται η καριέρα τους σε πτώση. Το θέμα είναι να βρίσκεις αυτές τις ευκαιρίες και να τις εκμεταλλεύεσαι. Ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει πως το κάνει με επιτυχία σε αρκετές περιπτώσεις.

Τελευταίο τέτοιο… πρότζεκτ, ο Φεντερίκο Μακέντα. Ένα παιδί στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία, δίχως τραυματισμούς, αλλά με ανάγκη αναγέννησης μιας «βαλτωμένης» καριέρας. Εδώ μπορεί να… σηκώσει ξανά κεφάλι.

Όπως έκαναν άλλοι 8 επιθετικοί στους «πράσινους», μόνο την τελευταία 10ετία! Γεγονός που είτε το εκμεταλλεύτηκαν είτε το… πέταξαν στα σκουπίδια στη συνέχεια. Αλλά σε κάθε περίπτωση, τόσο οι παίκτες όσο κι ο Παναθηναϊκός, βγήκαν κερδισμένοι. Ο Μακέντα, λοιπόν, θέλει να γίνει ο 9ος! Όπως κι ο αριθμός στη φανέλα. Ακολουθώντας το παράδειγμα των οκτώ προηγούμενων…

Διαβάστε αναλυτικά το θέμα του Λευτέρη Μπακολιά στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 24 Απριλίου