ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ

Στη Λάρισα ο Παναθηναϊκός θα ψάξει 3η σερί νίκη στο Πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από 1,5 χρόνο!-Διαβάστε το σχετικό θέμα της «ΠΡΑΣΙΝΗΣ»

Παναθηναϊκός: Να θυμηθεί πως είναι

Το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο Πρωτάθλημα, εξαιρετικό. Δύο νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια, με πειστική και καλή απόδοση για την ομάδα του Γιώργου Δώνη. Φυσικά η ζωή συνεχίζεται, οι «πράσινοι» λόγω της ποινής του Γιάννη Αλαφούζου (επειδή δεν πλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην ΠΑΕ) το μόνο που έχουν κατορθώσει είναι να βρίσκονται στους 0 βαθμούς, αλλά τουλάχιστον έδιωξαν το αποκρουστικό αρνητικό πρόσημο.

Πλέον πρέπει να συνεχίσουν να παίρνουν νίκες στο χορτάρι για να ανεβαίνουν όσο ψηλότερα γίνεται, να κερδίζουν αυτοπεποίθηση και να αυξάνουν τον δικό τους ενθουσιασμό, δίνοντας παράλληλα ελπίδα στον κόσμο. Ίσως αυτό το 2 στα 2 να φαίνεται απλή υπόθεση, αλλά ξεκάθαρα δεν είναι.

Όχι μόνο λόγω της κατάστασης του Παναθηναϊκού σε διοικητικό-οικονομικό επίπεδο που έφερε την αποδυνάμωση του ρόστερ και τους περιορισμούς, αλλά και επειδή οι «πράσινοι» δεν έχουν εύκολα τα σερί νικών έστω και τόσο μικρά.

Διαβάστε το αναλυτικό θέμα στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα όλης της χώρας

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου