ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΚΑΝΕΙ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ Ο ΜΑΚΕΝΤΑ

Ο Μακέντα έκανε κανονικά και χθες προπόνηση, έπαιξε φορ σε όλο το διπλό είχε ένα γκολ και μία ασίστ, έδειξε και πάλι εξαιρετική τεχνική, αλλά το κυριότερο είναι, ότι με την συμπεριφορά του κερδίζει τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια. Σήμερα τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων και το Σάββατο αναμένεται να παίξει περίπου για 20 λεπτά κόντρα στον Ατρόμητο.

Παναθηναϊκός: Κάνει ντεμπούτο με Ατρόμητο ο Μακέντα

Άνοιξε λογαριασμό χθες ο Μακέντα. Αγωνιζόμενος σαν φορ στο διπλό, πέτυχε ένα γκολ, έδωσε και μία ασίστ και έδειξε απόλυτα έτοιμος να μπει στα παιχνίδια. Γι’ αυτό τον λόγο και ο Γιώργος Δώνης σκέφτεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο, πιθανότατα για 20 λεπτά.

Την οριστική απόφαση, όμως, ο Έλληνας τεχνικός θα την πάρει μετά τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων, που θα κάνει σήμερα ο Ιταλός. Το κυριότερο, όμως, είναι ότι με την συμπεριφορά του ο Ιταλός έχει κερδίσει τους συμπαίκτες του. Ο τρόπος, που χαιρετάει, ο τρόπος που μιλάει με τους συμπαίκτες του, αλλά και ο τρόπος που παίζει δείχνουν έντονη προσωπικότητα και ότι μπορεί να εξελιχθεί σε ηγέτη της ομάδας. Η τεχνική του εξαιρετική. Χθες στην φάση του γκολ, πέρασε έναν αντίπαλό του και πλάσαρε ιδανικά.

Διαβάστε περισσότερα στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Απριλίου