ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

Μόνο οι υπογραφές απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών στον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ.

Παναθηναϊκός: Πέφτουν οι υπογραφές

Τόσο από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου, όσο και από την πλευρά του Παιροζ Πιεμπονγκσάντ χθες λεγόταν, ότι ο deal  ολοκληρώθηκε και αναμένονται οι υπογραφές σε ιδιωτικό συμφωνητικό. Όπως αναφέρει η «ΠΡΑΣΙΝΗ», οι πληροφορίες λένε, ότι η συμφωνία περιλαμβάνει να καλύψει ο Ταυλανδός την ΑΜΚ, που ανοίγει στις 21 Σεπτεμβρίου και να βάλει 10 εκ. ευρώ και μετά από τρεις μήνες να βάλει άλλα 10 εκ. ευρώ , συνολικά 20 εκ. ευρώ, για να καλυφθούν  χρέη και ανάγκες της ομάδας.

Φυσικά και από την δική του πλευρά ο Αλαφούζος έχει δεσμευτεί , ότι θα καλύψει 20 εκ. ευρώ για δικά του χρέη. Τι θα γίνει από όλα αυτά, θα περιμένουμε να δούμε. Αυτό, που ενδιαφέρει επίσης είναι, ο πρόεδρος που θα βάλει ο Ταυλανδός, μόλις πάρει την ομάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο Πάιροζ έχει βρει τον εκλεκτό και θα είναι Παναθηναϊκός με πορεία στον επιχειρηματικό κύκλο. Είχε γίνει μία κρούση στον Πιλάβιο ,αλλά δεν προχώρησε και φαίνεται, ότι ο εκλεκτός είναι άλλος και με άλλο προφίλ. Δεν αποκλείεται, όμως στον Πιλάβιο να προταθεί θέση στο Δ.Σ , όπως και σε κάποιους άλλους, αλλά όλα αυτά θα γίνουν μόλις πέσουν οι υπογραφές και μετά θα γίνουν επαφές. Ίσως μείνουν και κάποια από τα σημερινά μέλη του Δ,Σ εκπροσωπώντας τον Γιάννη Αλαφούζο

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 24 Απριλίου