ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Γενική είσοδος 10 ευρώ θα έχει το φιλικό του Σαββάτου στο Περιστέρι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο, με τα έσοδα να πηγαίνουν σε αυτούς που χτυπήθηκαν από τις πυρκαγιές

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός: Γενική είσοδος 10 ευρώ το Σάββατο

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Με γενική είσοδο 10 ευρώ θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας για την ενίσχυση των πυρόπληκτων από τις φονικές πυρκαγιές που χτύπησαν την Αττική τον Ιούλιο ανάμεσα σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό.

Η φιλική αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης στις 19.00 και διοργανώνεται από την ΠΑΕ Ατρόμητος σε συνεργασία με τον σύνδεσμο φιλάθλων «Fentagin 1980» με σκοπό τα έσοδα του αγώνα να διατεθούν στους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής και στην ενίσχυση φιλάθλου της ομάδας μας που η πυρκαγιά κατέστρεψε την πρώτη κατοικία του.

Για το λόγο αυτό γίνεται γνωστό πως δεν θα ισχύσουν στο φιλικό αγώνα οι κάρτες διαρκείας της περιόδου 2018-19 ώστε να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα έσοδα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Σε όλες τις θύρες η τιμή του εισιτηρίου θα είναι στα 10 ευρώ με εξαίρεση τη Θύρα 3(VIP) όπου η τιμή θα είναι στα 15 ευρώ. Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη από τις 12.00 μέχρι και τις 20.00 στη διαχείριση εισιτηρίων (Θύρα 2-Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου).

Η ΠΑΕ Ατρόμητος στέκεται για μια ακόμα φορά αλληλέγγυα και με τη συνδρομή των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας θα διοργανώσει τη φιλική αναμέτρηση καλώντας όλο τον κόσμο του Περιστερίου και όχι μόνο, να συνδράμει με την παρουσία του στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου το απόγευμα του Σαββάτου.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μια ακόμη φορά την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την άμεση αποδοχή της πρόκλησης στη φιλική αναμέτρηση κοινωνικού χαρακτήρα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου