ΔΩΝΗΣ: «ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑΘΗΚΕ»

Τον κόσμο που βρέθηκε δίπλα στην ομάδα του Παναθηναϊκού αποθέωσε ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος του αγώνα  με τη Λαμία όπου το «τριφύλλι» έκανε το 2/2 στο Πρωτάθλημα 

Δώνης: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στάθηκε»

Τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο οποίος παρά τα όσα συμβαίνουν σε διοικητικό επίπεδο βρέθηκε στο ΟΑΚΑ προκειμένου να ενισχύσει τους παίκτες του Γιώργου Δώνη ευχαρίστησε ο τεχνικός της ομάδας μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμία.

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος σήμερα γιατί από τα δύο πρώτα παιχνίδια καταφέραμε και διώξαμε το -6. Για το σημερινό παιχνίδι θα έλεγα ότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, εμείς δεν είχαμε ενέργεια στην επίθεση ώστε να δημιουργήσουμε φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε σχηματισμό, με περισσότερους παίκτες ανάμεσα στις ζώνες, είχαμε περισσότεροι ενέργεια και γενικά ήμασταν καλύτεροι με τη μπάλα στα πόδια, είχαμε σταθερότητα στις πάσες και σε όλα αυτά οφείλεται το πολύ καλό β' μέρος για μας και αυτή η καλή και σημαντική νίκη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο ΟΑΚΑ αλλά περισσότερο για το ότι ο κόσμος ήρθε και μας συμπαραστάθηκε. Εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο για να τον κρατάμε έτσι ζεστό σε κάθε παιχνίδι.

Εγώ τους παίκτες μου τους αγαπάω. Δεν είναι θέμα παιδαγωγικό. Προσπαθώ πάντα είτε είναι μεγαλύτεροι είτε μικρότεροι σε ηλικία να τους βοηθώ να εξελίσσονται, ώστε να φτάνουν στα όριά τους και να τα ξεπερνούν. Έχουμε καλούς χαρακτήρες στην ομάδα που βοηθούν σε αυτό».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Απριλίου