ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ: «ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ»

Ο Στέφανος Αθανασιάδης σε δηλώσεις του, τόνισε πως θα τον ενδιέφερε να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Αθανασιάδης: «Με ενδιαφέρει η προοπτική του Παναθηναϊκού»

Ο Έλληνας επιθετικός μίλησε στην «ΕΡΑΣΠΟΡ» και αναφέρθηκε σε μία επαφή που είχε με την πλευρά των «πρασίνων», λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα τον ενδιέφερε να αγωνιστεί ξανά για τον Γιώργο Δώνη. Βέβαια όπως είπε και ο ίδιος αυτή στιγμή δεν υπάρχει κάτι, αφού το «τριφύλλι» είναι δεδομένο πως θα αποκτήσει ξένο επιθετικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα με ενδιέφερε να γυρίσω να παίξω στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο με γνωρίζει και το γνωρίζω. Μετά τις δύο άσχημες χρονιές που έχω κάνει πρέπει να γυρίσω κάπου που να ξέρω το πρωτάθλημα, να βρω τα πατήματα μου», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

Για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: «Είχε έρθει πριν αρκετό καιρό μία επαφή με τον Παναθηναϊκό. Όχι κάτι επίσημο, απλά συζητήσεις. Με ρώτησαν αν ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα. Με ενδιαφέρει η προοπτική του Παναθηναϊκού, είναι μία μεγάλη ομάδα ανεξάρτητα από την κατάσταση που βρίσκεται τώρα, ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός. Με γνωρίζει και ο προπονητής εκεί. Η καλύτερη μου χρονιά ήταν σίγουρα με τον κ. Δώνη. Γνωριζόμαστε καλά. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια επαφή με τον Παναθηναϊκό. Επαφές έγιναν πριν ένα μήνα και κάτι. Με τον κ. Δώνη στον ΠΑΟΚ μπορεί να ήμασταν κι εμείς τότε παρόμοια ομάδα με τη σημερινή νεανική του Παναθηναϊκού».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να δώσει σε αυτή τη φάση πολλά χρήματα: « Δε θα κοιτάξω τόσο πολύ το οικονομικό. Θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα να παίξω, να βρω τα πατήματα μου».

Για τις προτάσεις που έχει για το μέλλον του: «Είχα κάποιες προτάσεις πριν μείνω ελεύθερος από το Ισραήλ. Και τώρα κάποιες ομάδες ενδιαφέρονται. Αλλά θέλω να γυρίσω να παίξω μπάλα κάπου που γνωρίζω. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου