ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΣΤΗ ΔΟΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΪΡΟΖ

Η δόση Οκτωβρίου αποτελεί την πρώτη οικονομική υποχρέωση της σεζόν και ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ καλείται να δηλώσει παρών για πρώτη φορά.

Παναθηναϊκός: Στη δόση Οκτωβρίου τα πρώτα χρήματα του Παϊρόζ

Μετά την ολοκλήρωση της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, στην οποία ο Γιάννης Αλαφούζος έβαλε τα 17,4 εκατομμύρια από τα 20 που είχε υποσχεθεί, ορίστηκε νέα για τις 21 Σεπτεμβρίου ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, όπου εκεί ουσιαστικά θα πρέπει να κάνουν την... εμφάνισή τους τα χρήματα του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ.

Ο Ταϊλανδός «broker» ολοκλήρωσε τις επαφές του με τον Γιάννη Αλαφούζο και από το περιβάλλον του νυν ιδιοκτήτη της ΠΑΕ βγαίνει συγκρατημένη αισιοδοξία. Από εκεί και πέρα η επόμενη ΑΜΚ θα έχει διάρκεια τριών εβδομάδων, κάτι που σημαίνει πως ένα μέρος αυτών των χρημάτων θα πάνε στην πρώτη μεγάλη υποχρέωση της χρονιάς, τη δόση του Οκτωβρίου.

Μπορεί να γράφουμε μεγάλη, ωστόσο λόγω του φετινού μπάτζετ, τα χρήματα που αντιστοιχούν στις πληρωμές δεν είναι και κανένα σπουδαίο ποσό. Παρόλ' αυτά όλοι περιμένουν τα πολυσυζητημένα χρήματα του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, τα οποία ουσιαστικά θα σηματοδοτήσουν το πρώτο βήμα για την είσοδό του στην ΠΑΕ.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 17 Ιουλίου