ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΑΡΧΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

Δευτέρα ή Τρίτη κυκλοφορούν (επιτέλους) και αναμένονται σημαντικές πτώσεις στις τιμές - Ερωτηματικό μέχρι πότε θα διατίθενται

Παναθηναϊκός: Αρχές εβδομάδας τα διαρκείας!

Βρισκόμαστε στα τέλη Αυγούστου. Σε τρεις μέρες ο Παναθηναϊκός ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις του, με την έναρξη του νέου Πρωταθλήματος. Μια περίοδος που θεωρητικά έπρεπε να σημαίνει και την ολοκλήρωση της διαδικασίας διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας, όπως γίνεται στις περισσότερες ποδοσφαιρικές ομάδες άλλωστε. Στο «τριφύλλι», όμως, δυστυχώς τα κανονικά δεν είναι συνηθισμένα. 23 Αυγούστου και ακόμη δεν έχουν τεθεί καν στην κυκλοφορία οι κάρτες που εξασφαλίζουν μόνιμη θέση για τη σεζόν στους κατόχους τους! Όσοι κι αν είναι αυτοί που θέλουν να πάρουν διαρκείας.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως θα έχουμε έναρξη διάθεσης αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Δευτέρα ή Τρίτη. Μετά την έναρξη του Πρωταθλήματος και 4-5 μέρες πριν το πρώτο εντός έδρας ματς των «πράσινων» (1 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τη Λαμία).

Φυσικά στο μυαλό των περισσότερων έρχεται το ερώτημα πως θα πειστεί ο κάθε οπαδός για να πάρει διαρκείας του ποδοσφαίρου.

Διαβάστε περισσότερα στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου