ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ, ΩΡΑ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ!

Μετά την χθεσινή Γ.Σ. και το Δ.Σ. που θα λάβει χώρα αύριο, δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο πλέον για τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ που πρέπει να περάσει σε… έργα, βάζοντας τα λεφτά που υποσχέθηκε στην ΠΑΕ!

Παναθηναϊκός: Τέρμα οι δικαιολογίες, ώρα για χρήμα!

Η χθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, «σφράγισε» αυτά που έτσι κι αλλιώς ήταν γνωστά κι αναμενόμενα. «Ανοίγοντας» το δρόμο για να κάνει ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ (και οι… συμπαίκτες του) πράξη τα όσα έχουν ανακοινώσει απ’ την περασμένη Άνοιξη. Ας τα πάρουμε με τη σειρά όμως. Τα θέματα που απασχόλησαν την συνέλευση, ήταν δύο. Πρώτα απ’ όλα την αντικατάσταση των όρων του ομολογιακού δανείου (από τις 23-9-15) με την Τράπεζα Πειραιώς, προκειμένου οι κοινές ομολογίες να μετατραπούν σε μετοχές (μετοχοποίηση του δανείου από τον Γιάννη Αλαφούζο με λίγα λόγια).

Δεύτερο θέμα η τροποποίηση του άρθρου 10 του καταστατικού της ΠΑΕ, για την εναρμόνισή του με την ισχύουσα νομοθεσία που επιτρέπει σε οποιοδήποτε μη Ευρωπαίο επιθυμεί, να αποκτήσει ποσοστό άνω του 25% των μετοχών της εταιρείας. Αυτό σημαίνει πως από σήμερα κιόλας, ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ δεν έχει κανένα πρόβλημα στο να γίνει μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Με τον τρόπο αυτό η Γ.Σ. ουσιαστικά… προσκάλεσε τον Ταϊλανδό broker να κάνει πράξη τις εξαγγελίες του!

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου