ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΣΗΜΕΡΑ Η… ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ Γ.Σ.

Για να εγκριθεί η αλλαγή καταστατικού που θα δίνει το δικαίωμα σε μη Ευρωπαίους να αποκτήσουν μετοχές της ΠΑΕ, πραγματοποιείται η σημερινή συνέλευση-Με τον τρόπο αυτό ο Αλαφούζος… ανοίγει το δρόμο στον Πιεμπονγκσάντ.

Παναθηναϊκός: Σήμερα η… φωτογραφική Γ.Σ.

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στις 12:00 το μεσημέρι θα λάβει χώρα στα γραφεία των «πράσινων», με βασική αιτία πραγματοποίησής της, φυσικά, το να… ανοίξει ο δρόμος απ’ την πλευρά Γιάννη Αλαφούζου για τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και αυτούς που έχει ως συμπαίκτες (π.χ. Βίκτωρας Ρέστης παρότι επίσημα δεν επιβεβαιώνει καμία πλευρά).

Ουσιαστικά θα πρέπει να εγκριθεί η αλλαγή στο καταστατικό της ΠΑΕ, προκειμένου να μπορούν μη προερχόμενοι απ’ την Ευρωπαϊκή Ένωση να πάρουν στην κατοχή τους μετοχές. Άρα αυτό σημαίνει πως (θεωρητικά πάντα) μεγαλομέτοχος-αν περάσουμε στην… επόμενη μέρα-θα φαίνεται ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ. Το αν θα είναι κιόλας, θα φανεί στην πορεία ή αν θελήσει η πλευρά του Ταϊλανδού να ενημερώσει σχετικά τους φίλους του Παναθηναϊκού, κάτι που μέχρι τώρα δεν γίνεται σε τίποτα που αφορά την συγκεκριμένη διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών.

Η σημερινή γενική συνέλευση, λοιπόν, μοιάζει και είναι τυπική διαδικασία. Το… ζουμί είναι το τι θα γίνει από αύριο. Βλέπετε στις 23 του μήνα (αύριο δηλαδή) ολοκληρώνεται η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που «τρέχει» εδώ και κάτι λιγότερο από δύο μήνες.

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα όλης της χώρας

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Απριλίου