ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΑΣΕΙΣ...

Ο νεανικός Παναθηναϊκός αν κατορθώσει να μείνει… όρθιος και βγει δυνατός απ’ τις καταστάσεις που βιώνει, θα έχει βάση δεκαετίας!

Παναθηναϊκός: Αν βγάλει τη χρονιά θα έχει βάσεις...

Το Πρωτάθλημα ξεκινά σε λιγότερο από μία εβδομάδα πλέον. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τα καλά και ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στην Ξάνθη για την πρεμιέρα του στις επίσημες υποχρεώσεις της σεζόν! Μια περίοδος που για το «τριφύλλι» θα είναι δύσκολη, γεμάτη εμπόδια και προβλήματα. Τα οποία έβαλε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης και η διοίκησή του, με τις αποφάσεις και τις πράξεις τους που δίχως άλλο αποδείχθηκαν άκρως εχθρικές προς το «τριφύλλι». 

Η ομάδα, όμως, είναι κάτι διαφορετικό απ’ την ΠΑΕ και την διοίκησή της. Η ομάδα αποτελείται απ’ το τεχνικό επιτελείο φυσικά και απ’ τα παιδιά που θα φορούν την ενδοξότερη φανέλα της χώρας (και όχι μόνο), θα την ιδρώνουν και θα προσπαθούν να την τιμήσουν με τον καλύτερο τρόπο που μπορούν.

Κακοτοπιές θα υπάρξουν. Δυσκολίες σίγουρα, άσχημες στιγμές θα έρθουν. Όλοι το γνωρίζουν και το περιμένουν. Κάτι το -6, κάτι η απαγόρευση μεταγραφών, κάτι το μπάτζετ… πείνας, κάτι η απομάκρυνση απ’ τη Λεωφόρο με απόφαση διοίκησης, κάτι η έλλειψη συσπείρωσης με τον κόσμο. Όλα τα έκαναν έτσι (αυτοί που διοικούν) για να δυσκολέψουν την ζωή του Γιώργου Δώνη και των ποδοσφαιριστών του. Όμως, ο Παναθηναϊκός αυτή τη σεζόν έχει τη δυνατότητα να «φτιάξει» κάτι που θα το χαιρόμαστε για την επόμενη δεκαετία! Αρκεί να καταφέρει να σταθεί όρθιος και να μην τον… πάρει από κάτω η διοικητική-ιδιοκτησιακή λαίλαπα!

Διαβάστε το αναλυτικό θέμα στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου