ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΕΡΓΟΥ

Το ποσοστό μεταπώλησης που θα διατηρήσει ο ΟΣΦΠ είναι αυτό που θα κρίνει το αν ο Νίκος Βέργος θα γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού…

Παναθηναϊκός: Κρίνεται στο ποσοστό μεταπώλησης του Βέργου

Νέα διάψευση του σεναρίου που ήθελε τον Παναθηναϊκό να προχωρά σε συνιδιοκτησία του Νίκου Βέργου με τον Ολυμπιακό από την «πράσινη» ΠΑΕ. Μάλιστα, έγινε γνωστό πως οι «πράσινο» έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη προφορικά, όμως, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα με τους Πειραιώτες. Η συζήτηση που γίνεται, για να μείνει ελεύθερος ο παίκτης, αφορά το ποσοστό μεταπώλησης που θα κρατήσουν οι «ερυθρόλευκοι». Αυτό είναι που θα κρίνει και τη μεταγραφή.

Συνεπώς, αν ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρει να έχει μια συμφωνία που θα τη θεωρεί συμφέρουσα, δεν θα προχωρήσει για τον Βέργο και θα εξετάσει άλλες λύσεις για τη «γραμμή κρούσης». Από εκεί και πέρα, θα πρέπει επίσης να τονιστεί ότι αν προχωρήσει το θέμα και αποκτηθεί ο Βέργος, το συμβόλαιό του δεν θα έχει σχέση με τα ποσά που έχουν γραφτεί αλλά θα είναι στο πλαίσιο της γενικότερης «σφιχτής» οικονομικής πολιτικής που έχουν στον Παναθηναϊκό.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 24 Ιουλίου