ΝΕΟΙ «ΚΕΡΑΥΝΟΙ» ΚΑΤΑ ΠΙΕΜΠΟΝΓΚΣΑΝΤ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ: «ΛΑΜΠΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ»

Άρθρο στο Βέλγιο εξαπολύει μύδρους για την κατάσταση στη Μουσκρόν υπό την ιδιοκτησία του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Νέοι «κεραυνοί» κατά Πιεμπονγκσάντ στο Βέλγιο: «Λάμπει δια της απουσίας του»

Σύμφωνα με τον Pierre Danvoye, η κατάσταση στη Μουσκρόν στο φετινό μεταγραφικό παζάρι μοιάζει περισσότερο με… αστείο και σε τίποτα δεν θυμίζει τα όσα υποσχέθηκε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, όταν απέκτησε το κλαμπ, ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. «Ο νέος επενδυτής υποσχέθηκε… φωτιά, αλλά βλέπουμε νερό», είναι ο πλάγιος τίτλος που χρησιμοποιεί στο άρθρο του ο Βέλγος δημοσιογράφος που υποστηρίζει πως αυτό που λένε στο Βέλγιο οι άνθρωποι της Μουσκρόν είναι πως ο Πιεμπονγκσάντ ασχολείται περισσότερο με τον Παναθηναϊκό τον τελευταίο καιρό παρά με την ομάδα την οποία έχει ήδη αποκτήσει και περίμενε πολύ καλύτερες ημέρες υπό την ιδιοκτησία του Ταϊλανδού.

«Είναι πολύ νωρίς να πούμε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται, αλλά το πρώτο δείγμα γραφής του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, του ταϊλανδού επιχειρηματία που αγόρασε το κλαμπ πριν από τρεις μήνες, δεν είναι… μαγευτικό. Και πάνω από όλα, δεν βλέπουμε τίποτα από όλα τα όμορφα πράγματα που υποσχέθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου», αναφέρει μεταξύ άλλων το άρθρο και συνεχίζει:

«Είχε αναφερθεί σε εταιρικές σχέσεις με την ασιατικά αγορά, χορηγούς και μεταγραφές. Είχε καυχηθεί για τα σχέδια του προπονητικού κέντρου και ότι θα διατεθούν σημαντικοί οικονομικοί πόροι για την ενίσχυση της ομάδας. Την ίδια στιγμή ο παράγοντας Paull Allaerts έλεγε «Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ θέλει να συμμετέχει προσωπικά στο έργο, έχει πολλές ιδέες για να μεγαλώσει το κλαμπ».

Κλείνοντας, το άρθρο στην ιστοσελίδα «sportmagazine.levif.be», υποστηρίζει: «Όμως η σημερινή κατάσταση είναι η ίδια όπως με τον Ζάχαβι και άλλους ανθρώπους που κράτησαν για λόγο το κλαμπ. Λάμπουν κυρίως δια της απουσίας τους και δίνουν συνεχώς την εντύπωση ότι οι προτεραιότητές τους είναι αλλού. Τις τελευταίες ημέρες για παράδειγμα, το αφεντικό από την Ταϊλάνδη ήταν απασχολημένο με την αγορά του Παναθηναϊκού. Αντιμετωπίζουμε και πάλι έναν επιχειρηματία που βλέπει τη Μουσκρόν ως ένα απλό παιχνίδι; Ο πρόεδρος, Patrick Declerck, παραμένει ευγενικός αλλά παρόλα αυτά άφησε αιχμές στη «SudPresse» με μια πρόταση που σημαίνει πολλά. «Χωρίς να… πυροβολούμε τον πιανίστα, ο νέος μεγαλομέτοχος μπορεί να έκανε λάθος σε κάποιες από τις παρατηρήσεις του». Είναι κατανοητό;»…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Απριλίου