ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΜΕΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΒΕΡΓΟΣ

Ο Νίκος Νταμπίζας τα έχει βρει με την πλευρά του Νίκου Βέργου και το μόνο που μένει είναι να αφεθεί ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Μένει ελεύθερος και έρχεται ο Βέργος

Ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο του «τριφυλλιού», αφού πρόκειται για έναν ταλαντούχο παίκτη κάτω των 23 ετών και λόγω των περιορισμών οι «πράσινοι» ψάχνουν στην αγορά για ανάλογες περιπτώσεις. Όπως φαίνεται οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία, ωστόσο απομένει η αποδέσμευση του Βέργου από τον Ολυμπιακό.

Ο Νίκος Νταμπίζας, σύμφωνα με τη «Live Sport», πρότεινε τριετές συμβόλαιο στον εκπρόσωπου του διεθνή φορ, με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τις 100 χιλιάδες ευρώ και πλέον για να τελειώσει οριστικά το deal, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα ανοίξει κύκλο επαφών με τους Πειραιώτες.

Από εκεί και πέρα οι «πράσινοι» ξεκαθάρισαν στην πλευρά του παίκτη πως η μεταγραφή θα προχωρήσει μόνο αν πάρει την ελευθέρας του, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση δανεισμού, ενώ παράλληλα δεν θα μπει όρος για δικαίωμα του Ολυμπιακού να τον αποκτήσει ξανά με προσυμφωνημένο ποσό το καλοκαίρι του 2019.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 17 Ιουλίου