ΔΙΟΥΔΗΣ: «ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟ -6»

Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε για το φιλικό με την ΑΕΛ, αλλά και για την ερχόμενη σεζόν, τονίζοντας πως στόχος είναι η ποινή των -6 να σβηστεί τις πρώτες αγωνιστικές.

Διούδης: «Να σβήσουμε κατευθείαν το -6»

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το φιλικό και για το αν είναι αισιόδοξος αναφορικά με το ταλέντο που υπάρχει στην ομάδα: «Σίγουρα είμαι αισιόδοξος, έχουμε μια ομάδα με αρκετό ταλέντο. Αρκετούς νεαρούς παίκτες οι οποίοι έχουν πολλά πράγματα να δώσουν. Σήμερα παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα, από τις πιο σκληρές του πρωταθλήματος. Πιστεύω αυτό το τεστ μας έδειξε πολλά για τη συνέχεια και το πως θα είναι το πρωτάθλημα.

Νομίζω αυτό που μας λείπει περισσότερο αυτή τη στιγμή είναι η ουσία. Έχουμε δουλέψει πολλά πράγματα από την αρχή της προετοιμασίας. Σιγά-σιγά δείχνουμε ότι δένουμε σαν ομάδα όμως έχουμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα που τα έχουμε συζητήσει και με τον προπονητή μας και πρέπει να τα διορθώσουμε. Στο επόμενο διάστημα μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα το κάνουμε και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Για το -6: «Το έχουμε στο μυαλό μας. Θα πρέπει στις πρώτες αγωνιστικές να παρουσιαστούμε σοβαροί και να μπούμε δυνατά στο πρωτάθλημα για να σβήσουμε αυτή την ποινή. Να μην το έχουμε στο κεφάλι μας. Τα φιλικά παιχνίδια είναι για να βλέπουμε τις αδυναμίες μας και να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο περισσότερο.

Σίγουρα σαν μεγάλη ομάδα που είμαστε θα θέλαμε να παίρνουμε και τις νίκες ακόμα και σε φιλικό επίπεδο. Όμως από τη στιγμή που δεν έρχονται τώρα ευχόμαστε να έρθουν όλες μαζί στο πρωτάθλημα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Ιουλίου