ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Μόλις μία εβδομάδα πριν από την έναρξη της Super League αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας.

Παναθηναϊκός: Διαρκείας από την άλλη εβδομάδα

Δύο μέρες πριν τον Δεκαπενταύγουστο και ακόμη δεν έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν. Τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ, τα λίγα άτομα που έχουν μείνει να εργάζονται πλέον εκεί (χωρίς να φταίνε αυτά φυσικά), αλλά και η γενική κατάσταση με τον κόσμο να έχει γυρίσει την πλάτη, ήταν οι βασικές αιτίες.

Κι ενώ όλα έμοιαζαν έτοιμα αρχές Αυγούστου να κυκλοφορήσουν επιτέλους τα διαρκείας για όσους ενδιαφέρονται, ήρθε η απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να πάρει την ομάδα απ’ τη Λεωφόρο και να την πάει στο (ακριβότερο) ΟΑΚΑ. Η εβδομάδα που διανύουμε είναι η πιο… νεκρή στη χώρα μας (εβδομάδα Δεκαπενταύγουστου). Έτσι δεν αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που χρειάζεται να γίνουν για να κυκλοφορήσουν τα διαρκείας.

Όπως αναφέρει η «ΠΡΑΣΙΝΗ» αυτό θα συμβεί από την επόμενη εβδομάδα. Έτσι, όποιος επιθυμεί να προμηθευτεί διαρκείας θα έχει το δικαίωμα να το αποκτήσει μόλις μία εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν για τον Παναθηναϊκό και δύο εβδομάδες πριν το πρώτο εντός έδρας ματς.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου