ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Ο ΓΚΡΟΣΙΤΣΚΙ

Λόγω περιορισμών ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να ασχοληθεί με τον εξαιρετικό εξτρέμ, Καμίλ Γκροσίτσκι.

Παναθηναϊκός: Δεν απασχολεί ο Γκροσίτσκι

Η εξαιρετική περίπτωση του Καμίλ Γκροσίτσκι είδε το φως της δημοσιότητας από αποκαλύψεις Πολωνών δημοσιογράφων. Όπως τόνιζαν, η περίπτωση του Πολωνού άσου της Χαλ προχωρά απ’ τον Πίνι Ζάχαβι για δανεισμό του στο «τριφύλλι». Σαφώς πρόκειται για εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Ο 30χρονος έχει προταθεί στους «πράσινους», αλλά όπως αναφέρει η «ΠΡΑΣΙΝΗ» δεν απασχολεί και δεν «τρέχει» κάποιος το θέμα.

Η απόφαση των Νταμπίζα και Δώνη είναι να αποκτηθεί σέντερ φορ με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, τον οποίο έχει ανάγκη η ομάδα. Κατά συνέπεια δεν φαίνεται να προχωρά η περίπτωση του εξαιρετικού Πολωνού εξτρέμ. Σαφώς και θα ήταν ιδανικό να μπορέσει να τον πάρει ο Παναθηναϊκός και να πάρει κι έναν φορ επιπέδου, αλλά δυστυχώς οι περιορισμοί που έχουν επιβληθεί λόγω πολιτικής και πράξεων της διοίκησης Αλαφούζου, δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Είναι μια σημαντική ευκαιρία, που μάλλον χάνουν οι «πράσινοι» διότι είναι αναγκασμένοι να… θυσιάσουν τον Γκροσίτσκι για να πάρουν φορ (δεν έχουν κάποιον έμπειρο που να κάνει τη διαφορά στο ρόστερ). Ίσως αν δεν είχε αφήσει η διοίκηση να φύγει ο Λουτσιάνο, να παρουσιαζόταν αυτή τη στιγμή μια χρυσή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Αλλά με ίσως δε γίνεται καταρτισμός ρόστερ…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Ιουλίου