«ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ Ο ΠΙΕΜΠΟΝΓΚΣΑΝΤ»

Επίθεση κατά του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ εξαπέλυσαν δύο μεγάλες βελγικές εφημερίδες, κάνοντας λόγο για μηδαμινή προσφορά του Ταϊλανδού στη Μουσκρόν και αθέτηση υποσχέσεων.

«Δεν βάζει το χέρι στην τσέπη ο Πιεμπονγκσάντ»

Συγκεκριμένα οι «Dernieure Heure» και «Le Soir» στράφηκαν κατά του Ταϊλανδού επιχειρηματία, αφού από τότε που ανέλαβε τη Μουσκρόν, το μπάτζετ της μένει σταθερό στα 8 εκατομμύρια ευρώ, παρά τις υποσχέσεις περί ενδυνάμωσης του ρόστερ. Παράλληλα η βελγική ομάδα έχει ξεκινήσει με δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές στο εθνικό της πρωτάθλημα, με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ να παραμένει άφαντος.

«Κολλημένη σε ένα μπάτζετ 8 εκατομμυρίων ευρώ η Μουσκρόν δεν κατάφερε ακόμα να χτίσει ένα δυνατό ρόστερ σε μακρόχρονο βάση, κάτι που αυξάνει τον φόβο στις τάξεις των οπαδών. Στην παρουσίαση του ο Παϊρόζ Πιεγκμπονσάντ είπε ότι θα έστελνε νεαρά ταλέντα από την Ασία, αλλά στην Μουσκρόν ακόμα περιμένουν.

Προς το παρόν δεν έχει βάλει το χέρι στην τσέπη κατά την διάρκεια των μεταγραφών. Παρά την αξιέπαινη προσπάθεια των παικτών της στις δύο πρώτες αγωνιστικές η Εξέλσιορ δεν πήρε βαθμούς και χρειάζεται απεγνωσμένα ποιοτικές και αληθινές προσθήκες. Τα καμπανάκια συναγερμού ήδη ηχούν. Η άφιξη του Παϊρόζ Πιεγκμπονσάντ δεν έφερε ανανεωτικό άνεμο αλλαγής σε ότι αφορά τα οικονομικά, παρότι η θητεία του σε προηγούμενες ομάδες στις οποίες ασχολήθηκε έδινε μεγάλες προσδοκίες. Ωστόσο, προς το παρόν δεν έχει κάνει τίποτα. Η Μουσκρόν δεν πήρε ούτε ένα φάκελο με χρήματα για να ξοδέψει αυτό το καλοκαίρι», αναφέρει χαρακτηριστικά η «Le Soir».

Από την πλευρά της η «Dernieure Heure» δίνει έμφαση στη μηδαμινή ενίσχυση της Μουσκρόν, η οποία όπως τονίζει θα δώσει σκληρή μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Το άρθρο κυκλοφορεί με τίτλο: «Ο Παϊρόζ Πιεγκμπονσάντ δυσκολεύεται να αφήσει το αποτύπωμα του στην Μουσκρόν» και μέσα τονίζει τα εξής: «Η Μουσκρόν αυτή τη στιγμή δεν δείχνει αρκετά καλή για να μείνει στην κατηγορία και ο ιδιοκτήτης φαίνεται ότι δεν κάνει κάτι για αυτό».

Να υπενθυμίσουμε πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που γίνεται αναφορά στον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ από ΜΜΕ του εξωτερικού, καθώς πριν λίγες ημέρες η ιταλική ιστοσελίδα, «calciomercato.com», έκανε αναφορά στους συνεργάτες του Ταϊλανδού broker, Πίνι Ζάχαβι και Φάλι Ραμαντάνι, οι οποίοι φαίνεται να κινούν τα νήματα μίας κλίκας, που ανταλλάσσει παίκτες και… μετοχές.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 20 Μαίου