ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ: ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ Η ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ ΓΙΑ ΙΝΣΟΥΑ

Σύμφωνα με ιστοσελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της Λας Πάλμας, η ισπανική ομάδα συνεχίζει την προσπάθεια να αποκτήσει τον Εμάνουελ Ινσούα από τον Παναθηναϊκό.

Επιβεβαιώνουν οι Ισπανοί: Δεν τα παρατάει η Λας Πάλμας για Ινσούα

Πλήρης επιβεβαίωση των όσων γράφει σήμερα (8/8) η «Πράσινη» και το Leoforos.gr από την ιστοσελίδα «udlaspalmas.net», που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της ισπανικής ομάδας. Στο ρεπορτάζ των Ισπανών φιλοξενείται αναλυτικά όλο το στόρι της πιθανότητας να μετακομίσει στη Λας Πάλμας ο Εμάνουελ Ινσούα του Παναθηναϊκού. Μεταξύ άλλων αναφέρεται πως «ο Παναθηναϊκός απέρριψε την πρώτη προσφορά που έγινε για τον Ινσούα, όμως οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται».

Σε άλλο σημείο αναφέρεται πως «η Λας Πάλμας θέλει να εκμεταλλευτεί την κακή κατάσταση στα οικονομικά του Παναθηναϊκού και την επιθυμία του παίκτη να παίξει στην ομάδα των Καναρίων Νήσων. Είναι δύσκολες οι διαπραγματεύσεις αλλά είναι ακόμα ανοικτές και η Λας Πάλμας θα πρέπει να ανεβάσει την προσφορά της». Νωρίτερα, το Leoforos.gr σας μετέφερε τη νέα πρόταση ύψους 850.000 ευρώ που έχουν καταθέσει οι Ισπανοί, με βάση το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πράσινη», και το θέμα φαίνεται πως θα έχει σύντομα εξελίξεις…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου