ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΙΝΣΟΥΑ»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε πως ο Εμάνουελ Ινσούα δεν πωλείται και ο μόνος τρόπος για να φύγει είναι να καταβληθεί η ρήτρα του.

Παναθηναϊκός: «Δεν πωλείται ο Ινσούα»

Μπορεί στην Ισπανία να θεωρείται δεδομένη η μεταγραφή του Εμάνουελ Ινσούα στη Λας Πάλμας από τον Παναθηναϊκό, όμως όπως αναφέρουν από το «τριφύλλι» τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Για την ακρίβεια, απέχουν αρκετά αυτά που αναφέρουν οι «πράσινοι», σε σχέση με αυτά που υποστηρίζουν οι Ισπανοί.

Από τον Παναθηναϊκό υπογραμμίζουν πως η ομάδα έχει αποφασίσει ότι ο παίκτης δεν πωλείται και ως εκ τούτου δεν μπαίνει σε καμία διαπραγμάτευση το «τριφύλλι». Υπήρξε, μάλιστα, πρόταση από τη Λας Πάλμας αλλά αυτή απορρίφθηκε από τους «πράσινους». Ο ποδοσφαιριστής μπορεί να έχει τη θέληση να συνεχίσει στη Λας Πάλμας, όμως, από τον Παναθηναϊκό του έχει διευκρινιστεί ότι υπολογίζεται από την ομάδα και δεν υπάρχει περίπτωση να πωληθεί.

Συνεπώς, η μόνη περίπτωση για να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό ο Εμάνουελ Ινσούα, είναι να καλύψει η Λας Πάλμας ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα ενδιαφερθεί τη ρήτρα που υπάρχει στη συμφωνία. Με δεδομένο ότι η Λας Πάλμας έκανε πίσω στην περίπτωση του Χάβι Γκαλάν της Κόρντομπα, που ζητούσε 1 εκατ. ευρώ για να τον δώσει, θεωρείται δύσκολο να πληρώσει ένα αντίστοιχο και μεγαλύτερο ποσό για να πάρει τον Εμάνουελ Ινσούα. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός δεν παραχωρεί τον Αργεντινό αριστερό μπακ…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου