ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ Η ΠΑΕ: «ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΔΡΑ ΤΟ ΟΑΚΑ...»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο ως προς τις προθέσεις της για την έδρα που θα έχει η ποδοσφαιρική ομάδα στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ξεκαθάρισε η ΠΑΕ: «Δεύτερη έδρα το ΟΑΚΑ...»

Σύμφωνα με όσα ρητά αναφέρει, το ΟΑΚΑ θα αποτελέσει τη δεύτερη έδρα των πράσινων, ενώ στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται πως αποφάσεις για τη διαπραγμάτευση με τον Ερασιτέχνη και την τελευταία πρόταση της Μάνας του Λόχου για τη ρύθμιση της οφειλής, θα ληφθούν στην επερχόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά τη συνάντηση, που είχε ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιώργος Στάμος με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη την περασμένη Πέμπτη τους ενημέρωσε ότι οι αποφάσεις για τους οικονομικούς όρους που έθεσε ο Ερασιτέχνης θα παρθούν στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ. Την Παρασκευή 27 Ιουλίου και ώρα 13.58 έφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η επιστολή του Ερασιτέχνη αναφορικά με τα τους οικονομικούς όρους που για τη χρήση του γηπέδου της Λεωφόρου τη σεζόν 2018-19 και τον τρόπο καταβολής των οφειλόμενων για προηγούμενες χρήσεις.

Να θυμίσουμε ότι ο ερασιτέχνης θέλει για το οφειλόμενα ποσό των 590.000 ευρώ  την καταβολή του σε δόσεις μέχρι 31/12/2018  ή αν εξοφληθεί εφάπαξ να μειωθεί στις 500.000δηλαδή να έχουμε έκπτωση 90.000ευρω. Όσον αφορά τη χρήση για τη νέα περίοδο ο Ερασιτέχνης αξιώνει το ποσό των 500.000ευρω. Μεσολάβησε Σαββατοκύριακο, σήμερα Δευτέρα και βεβαίως δεν έχει πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ για να συζητηθούν όλα αυτά και για να παρθεί απόφαση για χρήση του ΟΑΚΑ σαν έδρα της ομάδας τη νέα σεζόν.

Κάτι που μπορεί να επιβεβαιώσει ο κ. Παναγιώτης Μπόμης, που είναι ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στο ΔΣ της ΠΑΕ. Πώς προκύπτουν όλα αυτά τα δημοσιεύματα ότι ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει και θα χρησιμοποιήσει σαν έδρα το ΟΑΚΑ τη νέα περίοδο. Βέβαια όπως κάνει κάθε χρόνο ο Παναθηναϊκός δηλώνει σαν δεύτερη έδρα το ΟΑΚΑ».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Ιουλίου