ΠΟΣΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΙΑ; ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ, ΜΕ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ

Απίστευτο και όμως αληθινό και δυστυχώς, για τα δεδομένα της ΠΑΕ... άκρως αντί Παναθηναϊκό.

Πόση κατάντια πια; Εκβιάζουν τον Ερασιτέχνη, με ΟΑΚΑ και Ριζούπολη

Μετά από την κίνηση καλής θέλησης του Ερασιτέχνη και της πρότασης του στην ΠΑΕ για να ισχύσει (και κουρεμένη) η σύμβαση του 2013 για την χρήση της Λεωφόρου, οι άνθρωποι της ΠΑΕ φαίνεται πως αντιμετωπίζουν το ιδρυτικό σωματείο όπως όλους τους υπόλοιπους που τους χρωστάνε με τα γνωστά δικαστικά αποτελέσματα, τις τιμωρίες της αφαίρεσης βαθμών και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Το θράσος τους είναι τόσο, που μέσα στο Σαββατοκύριακο διαμήνυσαν στον Ερασιτέχνη, πως θα πάνε να δηλώσουν για έδρα το ΟΑΚΑ ή την Ριζούπολη. "Με το ΟΑΚΑ τα έχουμε μάλιστα βρει" έλεγαν.

Προκαλεί αλγεινή εντύπωση αυτή τους ή στάση απέναντι στη Μάνα του Λόχου, φτάνοντας στο σημείο του ώμου εκβιασμού, αποδεικνύοντας περίτρανα για μια ακόμη φορά πως η ηγεσία της πράσινης ΠΑΕ δεν έχει την παραμικρή συναίσθηση του εγκλήματος που με πλήρη γνώση του Γιάννη Αλαφούζου διαπραχθηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια και συνεχίζει να διαπράττει εις βάρος του Ερασιτέχνη.

Μένει να διαπιστωθεί αν και σε ποιο βαθμό θα φτάσει η κατάντια και αν πραγματικά οι άνθρωποι που διοικούν τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό θα κάνουν και αυτό το έγκλημα, να στείλουν την ποδοσφαιρική ομαδα στο στόμα του... λύκου, αφαιρώντας της και το μοναδικό πλεονέκτημα που μπορεί να έχει φέτος έναντι των αντιπάλων της στα εντός έδρας παιχνίδια. Την καυτή Λεωφόρο...

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου