ΔΩΝΗΣ: «ΟΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ...»

Ο Γιώργος Δώνης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει αρκετό χρόνο για να εμφανιστεί έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Δώνης: «Όλα θέλουν τον χρόνο τους...»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με την Ντεν Χααγκ: «Το γήπεδο ήταν πλαστικό, δεν έχει σημασία να ασχοληθούμε με αυτό. Γενικώς σε όλη την προετοιμασία μέχρι τώρα, αλλά και το συμπέρασμα του σημερινού παιχνιδιού, είναι πως όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους. Θέλουν την εκπαίδευσή τους» για να συμπληρώσει:

«Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, θα πρέπει να εκπαιδεύουμε τους παίκτες μας και θα πρέπει μέχρι να φτάσουμε στην αρχή του πρωταθλήματος να έχουμε βελτιώσει τα λάθη μας ώστε να γινόμαστε καλύτερη ομάδα. Βλέπουμε πάντα στη διάρκεια των παιχνιδιών, υπάρχουν πολλά θετικά, υπάρχουν και κάποια πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω για να τα βελτιώσουμε. Πιστεύω ότι έχουμε το χρόνο για να εκπαιδεύσουμε τους παίκτες μας και να βελτιωθούν κατάλληλα».

Στη συνέχεια ο Δώνης υπογράμμισε: «Νομίζω είναι πιο πολύ τακτικά τα συμπεράσματα, όχι θέμα αποτελέσματος. Θεωρώ ότι όταν θα υπάρχει η πίεση του αποτελέσματος, που είναι στα επίσημα παιχνίδια, οι ομάδες διαφοροποιούνται. Υπάρχουν πράγματα σε κάποια γκολ που δεχόμαστε, που θα πρέπει να βλέπουν οι αμυντικοί μας, να βλέπουμε τη λειτουργία μας, για να μπορέσουμε να το λύσουμε μέχρι την αρχή του πρωταθλήματος».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου