ΘΥΡΑ 13: «ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝΤΡΟ, ΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ…»

Η Θύρα 13 με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τους φίλους του Παναθηναϊκού για την ανταπόκριση στο κάλεσμα συγκέντρωσης βοήθειας για τους πυρόπληκτους, ενώ έστειλε και σαφές μήνυμα προς τους πολιτικούς της χώρας…

Θύρα 13: «Το τελευταίο δέντρο, ας το κρατήσουμε για τους πολιτικούς…»

Από την πρώτη κιόλας ημέρας της εθνικής τραγωδίας, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κινητοποιήθηκαν για να συγκεντρώσουν βοήθεια για τις πληγείσες περιοχές. Στον κεντρικό σύνδεσμο αλλά και σε άλλη σημεία, οπαδοί του Παναθηναϊκού – οργανωμένοι και μη – έσπευσαν να δώσουν όποια βοήθεια μπορούσαν, σε είδη πρώτης ανάγκης και σε οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο στους πυρόπληκτους.

Η ανταπόκριση ήταν τεράστια και για αυτό η Θύρα 13 με επίσημη ανακοίνωση ευχαρίστησε τους πάντες για τη συμμετοχή τους. Παράλληλα, ενημέρωσε πως το μεσημέρι του Σαββάτου (28/07, 12:00) θα γίνει η μεταφορά των πακέτων βοήθειας στις πληγείσες περιοχές, ενώ παράλληλα σε υστερόγραφο υπάρχει και σαφές μήνυμα προς τους πολιτικούς της χώρας…

Η ανακοίνωση:

«Μετά την συγκινητική απήχηση που βρήκε η κίνησή μας για βοήθεια στους  κατοίκους της Ανατολικής Αττικής, καλούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού, οργανωμένο και μη, στον κεντρικό σύνδεσμο επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας 115, το Σάββατο 28/07 στις 12:00 να συγκεντρώσουμε όλα τα πακέτα βοήθειας και να ανηφορίσουμε όλοι μαζί για τις πληγείσες περιοχές.

Υγ1. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον οργανωμένο και μη κόσμο που βοήθησε στο εγχείρημα μας. Πραγματικά ότι λόγια και να πούμε θα είναι λίγα.

Υγ2. Τα πακέτα βοήθειας θα μεταφερθούν με φορτηγό, οπότε δε θα επιβαρυνθούν τα οχήματα όσων έρθουν.

Υγ3. Παρακαλούνται όσοι έρθουν μαζί, να μην τραβάνε φωτογραφίες και βίντεο από τις περιοχές. Δεν είμαστε δημοσιοκάφροι να παίζουμε με τον πόνο του διπλανού μας.

Υγ4. Το τελευταίο δέντρο ας το κρατήσουμε για να κρεμάσουμε τους πολιτικούς αυτής της χώρας».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Απριλίου