ΦΩΤΙΑ: ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ (PHOTOS)

Δίπλα στους πληγέντες στάθηκαν από την πρώτη στιγμή οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι μάζεψαν διάφορα είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου αυτά να σταλθούν σε όσους τα έχουν ανάγκη

Φωτιά: Άμεση ανταπόκριση από τους φίλους του Παναθηναϊκού (photos)

Πιο συγκεκριμένα από νωρίς σήμερα ο Κεντρικός Σύνδεσμος Φίλων του Παναθηναϊκού με ανακοίνωση του καλούσε τον κόσμο να βοηθήσει τους πληγέντες με είδη πρώτης ανάγκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έλεγε: «Καταστάσεις όπως αυτές δεν μπορούν ν’αφησουν κανέναν ασυγκίνητο και αδρανή. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθύτατη λύπη καθώς και την συμπαράσταση μας στις οικογένειες των θυμάτων και στους ανθρώπους που έχασαν όλο τους το βιος σε λίγες ώρες. Η Θύρα 13 καλεί τα μέλη της, καθώς και όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού να συνδράμει με οποιοδήποτε τρόπο (ξηρά τροφή, τρόφιμα μακράς διάρκειας, νερά, είδη πρώτης ανάγκης) και να προσέλθουν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 115, στον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13, από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή από τις 19:00 έως τις 21:00. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας σε αυτούς τους καιρούς που ζούμε».

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε σε αυτό το κάλεσμα και η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη με τον Κεντρικό να βγάζει ανακοίνωση η οποία έλεγε: «Η συμμετοχή του κόσμου στους πληγέντες την πρώτη μέρα ήταν πολύ μεγάλη, ευχαριστούμε τους πάντες, θα συνεχιστεί και αύριο 7-9. Τα πράγματα που θα χρειαστούν ακόμα είναι τα εξής:  νερά, κονσέρβες, φάρμακα, γάλα μακράς διαρκείας, πάνες, μωρομάντηλα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου