ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΠΙΟ ΨΗΛΑ Ο ΓΚΑΛΑΜΠΙΝΟΦ

Ο Παναθηναϊκός έχει ψηλά στη λίστα του τον Αντρέι Γκαλαμπίνοφ για τη θέση του φορ, σε σχέση με τον Πέκχαρτ.

Παναθηναϊκός: Πιο ψηλά ο Γκαλαμπίνοφ

Η απόκτηση του βασικού επιθετικού είναι προτεραιότητα πλέον για τον Παναθηναϊκό, μετά την εικόνα της ομάδας στα δυο πρώτα φιλικά. Οι «πράσινοι» παρουσιάζονται ως μια ομάδα δουλεμένη, με καλή τακτική και τρεξίματα, έχουν όμως τεράστιο πρόβλημα στην επίθεση αφού λείπει ο βασικός επιθετικός. Δεν είναι, δηλαδή, μόνο το σκοράρισμα που απουσιάζει αλλά και ένας παίκτης σημείο – αναφοράς, που θα απασχολήσει την αντίπαλη άμυνα, θα ακουμπήσει πάνω του η μπάλα και θα βοηθήσει συνολικά στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» έχουν αποφασίσει πως ο ένας παίκτης άνω των 23 ετών που θα αποκτηθεί, όπως έχει δικαίωμα να κάνει η ομάδα, θα είναι ο βασικός φορ. Ένα από τα ονόματα επιθετικών που είναι πολύ ψηλά στη λίστα των Δώνη και Νταμπίζα, είναι αυτό του Αντρέι Γκαλαμπίνοφ. Ο Βούλγαρος φορ της Τζένοα είναι μια περίπτωση που αρέσει στον Έλληνα τεχνικό και σε σύγκριση με την περίπτωση του Πέκχαρτ, είναι πολύ πιο ψηλά στις προτιμήσεις.

Το θέμα, βέβαια, όπως και σε κάθε άλλη περίπτωση καλού φορ που θα κυνηγήσει ο Παναθηναϊκός, είναι το αν θα καταφέρει να «ψήσει» έναν τέτοιο παίκτη να έρθει στην Ελλάδα. Συν τοις άλλοις, θα πρέπει να δούμε και με ποιες οικονομικές απολαβές θα καταφέρει να το κάνει αυτό το «τριφύλλι», αφού το μπάτζετ είναι περιορισμένο και τα προβλήματα γνωστά. Σε κάθε περίπτωση, από τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει ως τώρα, ψηλότερα όλων στη λίστα είναι ο Γκαλαμπίνοφ…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου