ΣΤΑΙΚΟΣ: «ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ»

Ο Πασχάλης Στάικος μίλησε για το γεγονός πως οι νέοι παίκτες θα πάρουν ευκαιρίες στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως αυτό αποτελεί τιμή.

Στάικος: «Είναι τιμή που παίζουμε στον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά όσα είπε στην Sportime:

Για τα μέχρι τώρα συμπεράσματα: «Είναι νωρίς για εμάς, οι δύο ομάδες που αντιμετωπίσαμε είναι πιο έτοιμες. Θέλουμε να βγάλουμε πράγματα στις προπονήσεις. Κάποια θα εφαρμοστούν, κάποια άλλα όχι. Είναι και η κούραση στη μέση, αλλά υπάρχει καλή παρουσία ως ομάδα από την πλευρά μας. Βλέπουμε τη δουλειά μας να πιάνει τόπο».

Για το γκολ που σημείωσε: «Το γκολ δίνει ώθηση. Σε βοηθά να διαχειριστείς καλύτερα κάθε κατάσταση. Ξεμπλοκάρει το μυαλό. Ως εκεί όμως».

Για τις ευκαιρίες που θα πάρουν οι νέοι: «Τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω μας. Οι νέοι παίκτες θέλουμε να παίξουμε στον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι μία δύσκολη περίοδος ξεπεράστηκε και θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Πολλοί μπορεί να νομίζουν ότι το λέμε, απλά για να το λέμε. Είναι τιμή να παίζουμε στον Παναθηναϊκό. Είμαστε από την Ακαδημία εδώ. Προσωπικά από 13 ετών. Είναι σεζόν που θα μας δοθούν ευκαιρίες και θα τις κυνηγήσουμε»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου