ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΟΥΓΓΟΥΡΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!

Τον Αχιλλέα Πούγγουρα από τον ΠΑΟΚ θα πάρει ο Παναθηναϊκός για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή του.

Κλείνει Πούγγουρα ο Παναθηναϊκός!

Μια από τις προτεραιότητες που είχε θέσει ο Γιώργος Δώνης στον Νίκο Νταμπίζα για τα μεταγραφικά, ήταν η απόκτηση κεντρικών αμυντικών που θα έδιναν λύσεις στην άμυνα, όπου υπάρχει λειψανδρία. Οι «πράσινοι» έχουν στοχεύσει, προφανώς, σε παίκτες κάτω των 23 ετών λόγω των περιορισμών που υπάρχουν και η περίπτωση που ξεχώρισαν όπως φαίνεται είναι αυτή του Αχιλλέα Πούγγουρα.

Ο νεαρός άσος είναι γεννημένος στις 13 Δεκεμβρίου 1995 και εντάσσεται σε αυτή την κατηγορία. Το συγκεκριμένο παιδί έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ως το καλοκαίρι του 2019, δεν είναι όμως στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και φαίνεται πως θα μείνει ελεύθερος. Μόλις αυτό συμβεί, θα υπογράψει με τον Παναθηναϊκό όπου και θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Πούγγουρας ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, έχει παίξει 13 φορές με την πρώτη ομάδα ενώ στο παρελθόν (2015/2016),  είχε παίξει ως δανεικός στη Βέροια όπου είχε 23 συμμετοχές. Πέρσι, δόθηκε δανεικός στην Άρκα Γκντίνια όπου είχε μόλις 5 συμμετοχές από τον Μάρτιο όταν και πήγε στην Πολωνία μέχρι και το καλοκαίρι που επέστρεψε.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου