ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Η παρουσία των Γιάννη Τρεπεκλή και Νίκου Γερασιμίδη στο πλευρό του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έφεραν δημοσιεύματα για την ένταξή τους στο…  τμήμα ανάπτυξης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά την απόκτησή της από τον Ταϊλανδό, κάτι που διαψεύστηκε κατηγορηματικά από τον πρώην Δήμαρχο Κέρκυρας με δηλώσεις του στην «ΠΡΑΣΙΝΗ».

Ανάπτυξη ίσως, αλλά όχι για τον Παναθηναϊκό

Από χθες τα ξημερώματα είναι ξανά στην Αθήνα ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, ο Ταϊλανδός «broker» που είναι στη διαδικασία απόκτησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Γιάννη Αλαφούζο. Η ιστοσελίδα «lykavitos.gr», μάλιστα, ανάρτησε μια φωτογραφία του Πιεμπονγκσάντ, με τους Γιάννη Τρεπεκλή και Νίκο Γερασιμίδη. Ο πρώτος είναι πρώην Δήμαρχος Κέρκυρας και ο δεύτερος πρώην αντιδήμαρχος Ιωαννίνων, με το δημοσίευμα της εν λόγω ιστοσελίδας να αναφέρει χαρακτηριστικά πως αμφότεροι «προορίζονται από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για το νευραλγικό τμήμα ανάπτυξης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός» αλλά και ότι «Η στελέχωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από ανθρώπους του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Γιάννη Αλαφούζο».

Η ανάπτυξη, πάντως, μπορεί να έρθει αλλά όχι για τον Παναθηναϊκό και σίγουρα όχι τόσο γρήγορα όσο μπορεί να φαντάζονται κάποιοι. Το δεδομένο είναι πως ο πρώην Δήμαρχος Κέρκυρας, Γιάννης Τρεπεκλής, δεν θα συμμετάσχει με κανέναν τρόπο στην επόμενη ημέρα, όταν και αν αυτή έρθει, της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπό τον Ταϊλανδό και την «Pan Asia». Με δηλώσεις του στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ο Γιάννης Τρεπεκλής ξεκαθάρισε πως η συζήτηση που είχε με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, σε καμία περίπτωση δεν αφορούσε εμπλοκή του με το «τριφύλλι». Όπως είπε, μάλιστα, ειπώθηκε στην κουβέντα που έγινε παρουσία κι άλλων προσώπων η λέξη… ανάπτυξη, αλλά αυτή δεν αφορούσε ποδοσφαιρικά θέματα. Πιθανότατα, να σχετίζεται με τις δραστηριότητες που έχει στο μυαλό του γενικότερα ο Πιεμπονγκσάντ στην Ελλάδα.

«Βρέθηκα εκεί μέσω κάποιων κοινών γνωστών, δεν είχα κάποια πρότερη γνωριμία με τον κ. Πιεμπονγκσάντ. Τυγχάνει να είμαι και Παναθηναϊκός, είναι γνωστό αυτό, και ήταν ας το πούμε σαν μια φωτογραφία για να θυμόμαστε τη συνάντησή μας», ήταν οι πρώτες κουβέντες του πρώην Δημάρχου Κέρκυρας στην «Π». Στη συνέχεια, σε ερώτηση για το αν έχει βάση το δημοσίευμα περί εμπλοκής του σε νευραλγικό πόστο που θα αφορά την ανάπτυξη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σημείωσε «όχι, σε καμία περίπτωση. Δεν μπορώ να μπω σε έναν τέτοιο ρόλο, δεν έχω τη δυνατότητα και τη διάθεση αυτή. Πιθανότατα κάποιος μπορεί να άκουσε ότι ειπώθηκε στη συζήτηση που είχαμε η λέξη ανάπτυξη. Αυτή η λέξη, όμως, δεν αφορούσε συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο».

Μάλιστα, ο Γιάννης Τρεπεκλής συμπλήρωσε πως «κάναμε γενικά συζήτηση για αρκετά θέματα όσοι βρεθήκαμε εκεί. Μάλιστα ο Πιεμπονγκσάντ ανέφερε πως η Κέρκυρα είναι ένα πάρα πολύ όμορφο μέρος που θα ήθελε να επισκεφθεί». Δεν θα μπορούσαμε να μην ρωτήσουμε το αν υπάρχει η πιθανότητα αυτή η φράση του Ταϊλανδού να σημαίνει και την πιθανότητα επενδύσεων στον τομέα του τουρισμού, αλλά και γενικότερα, στην Κέρκυρα και αν η ανάπτυξη που αναφέρθηκε στην κουβέντα εν τέλει αφορούσε κάτι τέτοιο. «Αυτό ναι, δεν αποκλείεται να είναι κάτι που θα ισχύσει μελλοντικά».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 24 Ιουλίου