ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ… ΑΠΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

Αναβολή στις υποθέσεις των Λέτο, Εσιέν και Κουτρουμπή για τον Παναθηναϊκό, συζητήθηκε μόνο αυτή του Μαρίνου.

Παναθηναϊκός: Δικαστήρια… από Αύγουστο

Ούτε μια, ούτε δυο αλλά τέσσερις υποθέσεις ήταν προγραμματισμένες να εκδικαστούν την Τρίτη για τον Παναθηναϊκό από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Εν τέλει, συζητήθηκε μόνο η υπόθεση του Στέργου Μαρίνου, αφού αυτές των Γιώργου Κουτρουμπή, Σεμπάστιαν Λέτο και Μάικλ Εσιέν πήραν αναβολή  για την 1η Αυγούστου.

Στην περίπτωση του Κουτρουμπή υπήρξε κοινό αίτημα των δυο πλευρών για αναβολή, με τον δικηγόρο του παίκτη να λέει πως «έχουμε καταλήξει σε ένα πλάνο προκειμένου να λυθεί το ζήτημα». Στην περίπτωση των Εσιέν και Λέτο δεν υπήρχε βούληση του νομικού εκπροσώπου των παικτών να υπάρξει αναβολή, πλην όμως, αυτή δόθηκε. Σε ό,τι αφορά τον Αργεντινό η πλευρά του παίκτη υποστήριξε πως δεν έχει γίνει κάποια ουσιαστική προσέγγιση από τον Παναθηναϊκό και πως ζητάνε πλέον όλο το ποσό, ενώ ο Γκανέζος έχει πληρωθεί τη μια από τις δυο δόσεις που ζητάει και έτσι δόθηκε η αναβολή.

Τέλος, συζητήθηκε μόνο η περίπτωση του Στέργου Μαρίνου. Οι δυο πλευρές έχουν συζητήσει για τα οφειλόμενα προς τον παίκτη κι υπάρχει η αίσθηση πως θα καταλήξουν σε συμφωνία για τον διακανονισμό που θα γίνει έτσι ώστε να εξοφληθεί…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 24 Ιουλίου