ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ… «ΔΙΧΩΣ ΑΥΡΙΟ»

Ο Γιώργος Δώνης ετοιμάζει μία ομάδα ακούραστη, που θα «καταπίνει» χιλιόμετρα στο γήπεδο.

Παναθηναϊκός: Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τρέχουν… «δίχως αύριο»

Από χθες ο Παναθηναϊκός είναι στην Ολλανδία, για να κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και ο Γιώργος Δώνης λίγο πριν φύγει η ομάδα τόνισε, ότι είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών και από τη δουλειά που γίνεται. Σίγουρα τα φιλικά που έρχονται είναι με ομάδες, που είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο από τον Παναθηναϊκό και με μεγαλύτερη ετοιμότητα.

Επίσης είναι δεδομένο, ότι η χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη για την ομάδα και λόγω ρόστερ, αλλά και λόγω του ότι αρχίζει το πρωτάθλημα με -6. Για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας το σίγουρο είναι, ότι όσοι παίζουν θα δίνουν το 110% και θα τρέχουν ακατάπαυστα, για να καλύψουν το έλλειμα ποιότητας, που υπάρχει. Και αυτός είναι ο λόγος, που ο Δώνης φοβάται τους τραυματισμούς ειδικά τώρα στην αρχή. Διότι βλέπει, ότι ειδικά από τους πιτσιρικάδες υπάρχει τρομερό πάθος, για να δείξουν πράγματα στον προπονητή και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του. Και αυτό το πάθος, τους οδηγεί στο άσκοπο τρέξιμο, που μπορεί να οδηγήσει στους τραυματισμούς. Πάντως το προφίλ του Παναθηναϊκού τη νέα περίοδο θα είναι αυτό.

Μία ομάδα, που θα τρέχει 90 λεπτά θα πρεσάρει και θα προσπαθεί να κρατάει τον αντίπαλο μακριά από την εστία και στην επίθεση να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες, που θα κάνει. Κύριο στοιχείο; Το τρέξιμο. Και αυτό θα φανεί από τα πρώτα φιλικά, που θα δώσει η ομάδα ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, που λογικά θα είναι αρνητικά. Θα φανεί, ότι όσοι αγωνίζονται θα προσπαθούν με το πρέσινγκ να μην έχουν πίεση από τον αντίπαλο, να έχουν κατοχή της μπάλας. Το θέμα είναι να μην έρθουν ήττες με πολλά γκολ, κυρίως για την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση των νεαρών παικτών, που θα αγωνιστούν.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου